Neverovatna scena sa brazilskih terena: Glavni sudija odlučio da izvrši malu nuždu pred početak meča

Sve to zabeležile su kamere, pa se širom brazilskih medija šire osude zbog ovakvog ponašanja

  • 3
Brazil, sudija Foto: Youtube / Printscreen

Prošlosezonsko takmičenje u Kupu Brazila nedavno je završeno pobedom Palmeirasa, a kako to obično biva, novo je počelo već koji dan kasnije. Međutim, na samom terenu nije bilo toliko reči o pogocima i lepim potezima fudbalera, koliko o jednoj sceni kojoj je doprineo glavni arbitar na meču Boavista – Gojas.

Naime, Denis da Silva Ribeiro je pred početak ovog meča uhvaćen na kamerama kako urinira na centru terena, dok se priprema da da znak za sam početak utakmice. Isprva, brazilski mediji su mislili da je reč o nečem drugom, ali je kasnije potvrđeno da je on zaista vršio malu nuždu na igralištu.

Vrlo brzo su stigle osude sa svih strana, pa se traži da se arbitar pod hitno suspenduje i adekvatno kazni, pošto svakako nije doprineo popularizaciji fudbalske igre, već će se zbog njega ovo takmičenje naći u popularnoj rubrici „verovali ili ne“. Videćemo kakva će biti odluka tamošnje Disciplinske komisije.

Govoreći o rezultatu na ovom meču, Boavista je uspela da napravi ogromno iznenađenje i da kao četvrtoligaš savlada člana Serije B, Gojas, rezultatom 3:1. Gosti su pred novu sezonu bili favoriti za povratak u prvu ligu, ali će se taj optimizam posle ovog neuspeha sigurno „ohladiti“.

Video: Jeremiš posle Zvezde: Mi smo 90 minuta bili na roštilju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    12. mart 2021 | 08:11

    Ма, не! Освештава терен и лопту!

  • Mosa

    12. mart 2021 | 08:52

    Sta ce covek visa sila ,treba da se uvede pravilo da sve sudije nose pampers pelene dok sude za svaki slucaj ako pritera 😂😂😂

  • 534

    12. mart 2021 | 09:45

    Bolje malu nego veliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA