„Dao bih otkaz Ronaldu, Juventus mora na renoviranje“: Nekadašnji predsednik kluba traži promene

Ništa ne ide torinskim crno-belima ove sezone, a Đovani Koboli smatra da je Portugalac glavni uzrok

  • 2
Đovani Kobolji Đilji Foto: Youtube / Printscreen

Aktuelni italijanski prvak, Juventus doživeo je neugodan poraz od Porta u dvomeču osmine finala Lige šampiona, čime je izgubio šansu da se bori za jedan trofej ove sezone. To nije naišlo na oduševljenje u tamošnjoj javnosti, koja počinje ozbiljno da kritikuje odluke torinskih crno-belih.

Tako je nekadašnji predsednik kluba, Đovani Koboli Đilji savetovao aktuelnu garnituru da „otera“ Kristijana Ronalda ovog leta, a da sa njim pođe i sportski direktor, Fabio Paratići.

- Da li je dovođenje Kristijana Ronalda bila loša odluka? Apsolutno da – rekao je Koboli, koji je bio predsednik od 2006. do 2009. godine, a koji je dao izjavu za Radio Puno Nuovo.

On dodaje da je od početka imao poštovanje prema svemu što je Kristijano Ronaldo učinio u karijeri, ali da jednostavno smatra da samo stvara veliki trošak za Juventus.

- Rekao sam to već na startu. Imam veliki respekt prema pravom šampionu, ali preskup je. Na Juventusu je da donese odluku da li će ga prodati ili ne, ali treba reći da košta skoro 1.000.000 evra po golu. Predsednik Anjeli možda je samokritičan, ali nema podšku – istakao je nekadašnji čelni čovek Juvea.

Sam Juventus ove sezone ne blista ni u Seriji A, gde je trenutno miljama daleko od borbe za titulu, pa se lako može desiti da klub završi bez ijednog trofeja ove sezone, nakon odlične prethodne takmičarske godine.

- Juventus mora da napravi renoviranje. Zato bih dao otkaz Ronaldu, ali i Paratićiju – istakao je Koboli Đilji, svestan da je crno-belima jedino preostalo da se bore za Kup Italije 19. maja protiv Atalante.

Video: Ronaldo se zatrpao snegom, a onda ga je Georgina istopila u vrelom đakuziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    12. mart 2021 | 09:00

    Problem je trener kao igrac je dobar ali jos je zelen. I ne može ronaldo sam sve.. Treba osveziti ekipu...

  • CorTime

    13. mart 2021 | 00:19

    Nekadasnji predsednice matori ne mlati praznu slamu. Lako ti je da pametujes kad je volan u tudjim rukama. Nije samo Juve u krizi. I Liverpul i Barsa i Real su u krizi. Sve sami giganti sa milionskim troskovima! Trebaju li svi da prodaju TOP igrace da bi osvajali trofeje??? Ili je mozda takva strategija zbog korone?! Hmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA