Dobre vesti iz Crvene zvezde: Dijego Falčineli dobio negativan test na koronu, vraća se treninzima

On je prethodnih sedam dana bio u samoizolaciji

  • 4
Luka Marković Foto: MN Press

Nedelju dana pošto je dobio pozitivan test na koronavirus i završio u samoizolaciji, Dijego Falčineli se oporavio i dobio dozvolu da se priključi saigračima na treninzima.

To je potvrdila i Crvena zvezda na svom zvaničnom sajtu, istakavši da se testiranja fudbalera vrše na svakih nedelju dana, kako bi se predupredila mogućnost daljeg širenja zaraze.

- Dijego Falčineli je dobio negativan nalaz na korona virus i to znači da se Zvezdin napadač vraća u trenažni proces. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji – piše u saopštenju Crvene zvezde.

Italijan je 4. marta dobio pozitivan nalaz, pa je zbog toga morao da bude van stroja prošlih nedelju dana. Prve simptome osetio je po povratku iz Milana, ali je pred meč sa TSC-om dobio negativni nalaz. Bez obzira na sve, klub ga je odmorio, ne želeći da rizikuje zdravlje ostalih fudbalera na terenu. Po dobijanju rezultata testa, propustio je mečeve sa Čukaričkim i Mačvom.

Napadač će se tako spremati za duel sa Voždovcem u ponedeljak od 16.05 časova, koji će biti odigran na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici u Naselju „Braće Jerković“, na Voždovcu. Do sada je ukupno odigrao 23 susreta i zabeležio je devet golova uz dve asistencije.

Video: Stanković: Svi rivali su na Marakani uglavnom defanzivno orjentisani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Guti

    12. mart 2021 | 15:57

    Pa? Pavkov je u formi boljoj od njega i bolji igrac. Ovaj vise lici na stopera ili veznog nego na spica. I treba Pavkov imati prednost u odnosu na njega.

  • Dima

    13. mart 2021 | 01:27

    7-og aprila ce biti svi pozitivni i nece znati sta ih je snaslo 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA