Zvezda potpisala pet novih fudbalera!

Deca crveno-belih dobila prve profesionalne ugovore

  • 4
FK Crvena zvezda, novi profesionalci Foto: Crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u jednom danu potpisala pet profesionalnih ugovora i zvanično dobila pet novih fudbalera. U pitanju su deca kluba, koja su nagrađena za dobre partije u mlađim kategorijama.

- Na osnovu odličnih partija koje su prikazivali, klub je odlučio da nagradi, ali i sačuva talentovanu decu koja predstavljaju budućnost Crvene zvezde. Ponosni zbog toga bili su njihovi treneri: Marko Neđić, Milan Stegnjajić i Nikola Đurović. Profesionalne ugovore su potpisali: Aleksa Stojković (2002, prednji vezni), Pavle Bjelanović (2003, desni bek), Marko Stojanović (2003, prednji vezni), Stefan Pirgić (2003, prednji vezni), Ognjen Stojković (2004, levi bek) - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Svi oni će nastaviti da stasavaju u omladinskoj i kadetskoj selekciji kluba sa Marakane, a ponosan zbog potpisa je bio i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

- Čestitam momcima. Ovo je prvi profesionalni ugovor koji su potpisali. Nadam se da je ovo tek njihov početak i da će potpisati još mnogo ugovora, kao i uspeti u ovom sportu. Od igrača sve zavisi, kako ćete prihvatiti svoje obaveze, težak rad i odnos prema fudbalu. Pored treninga savetujem dečake da nastavite da se obrazuju, jer će im to pomoći u poslu kojim se bave. Želim im zdravlje, ljubav, jer bez ljubavi prema fudbalu, a i prema svojim bližnjima teško mogu napredovati u životu. Nadam se da će imati puno sreće i uspeha u daljoj karijeri – rekao je Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA