≫ 

Atalanta se naoštrila za Real, dala tri gola za poluvreme, Hrvat dvostruki strelac

Pašalić zablistao protiv Specije

  • 0
mario pašalić Foto: Tanjug/Ap

Atalanta retko kad izneveri u utakmicama koje "mora dobiti" baš kao što je bio duel sa Specijom u petak uveče u Bergamu. Tim Đanpjera Gasperinija je "dodao gas" u drugom poluvremenu i pokazao zašto je konstantno pri vrhu italijanskog fudbala već nekoliko godina.

Rutinski, domaći tim je slavio 3:1 i napravio dobru uvertiru pred revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Realom u Madridu.

Madriđani, podsetimo, imaju kapital od 1:0 koji su odneli iz Bergama, ali daleko da protiv rivala kakav je ovaj sastav Atalante mogu mirno da spavaju pred drugi meč.

Gasperiniju se za meč sezone nametnuo hrvatski napadač Mario Pašalić sa dva gola protiv Specije, u u 53. i 73. minutu, te i on može biti tajno oružje u rukama "la Dee" u Španiji.

Između golova Pašalića mrežu gostiju tresao je i Luis Muriel.

Počasni pogodak za Speciju postigao je Pikoli u 81. minutu.

Atalanta se tako revanširala gostima za egal bez golova u prvoj utakmici ova dva tima, a sigurno je da su u taboru domaćeg tima maksimalno ozbiljno shvatili novi duel sa ovim rivalom posle senzacionalne pobede nad Milanom.

Atalanta je ovom pobedom opet došla do četvrte pozicije koju trenutno deli sa Juventusom, dva boda manje ima Roma i kako stvari stoje do kraja nas čeka krajnje uzbudljiva borba za plasman u Ligu šampiona.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA