≫ 

Španska štampa priziva povratak Ronalda u Real: Vratite ga tamo gde ga vole!

Podsetimo, Ronaldo je prošlog meseca napunio 36 godina

  • 0
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Pojavila se već informacija da je Žorž Mendeš, agent Kristijana Ronalda, već u kontaktu sa povratkom Portugalca iz Juventusa u Real Madrid, a španska štampa priziva da se to i dogodi.

Španska Marka je u tekstu pod naslovom "Pustite ga da bude voljen" naveo da bi Ronaldo mogao već ovoga leta da se nađe ponovo u redovima "kraljevskog" kluba pošto Juve nije uspeo ponovo da pregura neke stepenice u Ligi šampiona što se podrazumevalo pod obavezno.

As takođe ima na naslovnoj strani tekst o Kristijanu sa naslovom "Želi da se vrati", te da je već u kontaktu sa čelnicima Madriđana u poslednjih nekoliko meseci.

Oni navode da je Ronaldu ostala još jedna godina ugovora sa Juventusom, te da je njegova plata veliko opterećenje za "staru damu".

Podsetimo, Ronaldo je prošlog meseca napunio 36 godina, međutim, bez obzira na to on je i dalje prvi strelac Serije A sa postignutih 20 pogodaka.

Raspucao se Dortmund u poslednje vreme, na poslednjih šest od sedam utakmica dao je bar dva gola, pa će Herta večeras (18.30) imati veoma težak posao da obuzda Milionere. Kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund – Herta.

Video: Zvezda u ranoj fazi meča povela protiv Mačve, Katai strelac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA