≫ 

Bura na Banovom brdu: Golman Radničkog tražio pare od uprave kluba posle tri bravure u nadoknadi

Trener Gaćinović je morao da reaguje i smiri Borivoja Ristića...

  • 17

Buran derbi 27. kola Superlige odigrali su na Banovom brdu Čukarički i Radnički iz Niša, a posle velike borbe gosti se vraćaju na Čair sa vrednim bodom - 0:0.

Junak remija Nišlija bio je golman Borivoje Ristić koji je imao tri sjajne intervencije u nadoknadi, koja se igrala čak osam minuta da bi šou zaokružio na kraju meča vičući prema svečanoj loži, što su snimile i kamere TV Arena Sport.

- Spremi premiju! Donesite pare unutra! Odmah - uzviknuo je Ristić i pokazao rukom u pravcu svlačionice pre nego što mu je trener Gaćinović prišao i smirio ga zajedno sa čuvenim ekonomom Nišlija Bradom.

Ne znamo pouzdano kome je bila poruka upućena, ali možemo da nagađamo da se radi o ljudima iz uprave Radničkog pošto je poznato da kao i većina superligaša i Nišlije kubure s finansijama.

Što se tiče same utakmice na Banovom brdu, posle lošeg prvog poluvremena mnogo bolju igru gledali smo u nastavku. Čukarički je opasno pritisnuo goste u samoj zavšnici, ali je Ristić bio nesavladiv.

Prvo je Borivoje skinuo zicer Danilu Pantiću u situaciji jedan na jedan u 91. minutu, zatim posle prekida dva puta odbranio čudesno udarce rezerviste Rakonjca u 95. da bi na kraju u 98. izvadio loptu iz gola posle skraćenog kornera sa desne strane.

Video: Ristić fenomenalnom odbranom spasao Radnički na Banovom brdu

Tražili su igrači Čukaričkog da im se prizna pogodak u 98. minutu, ali na usporenom snimku deluje da je Ristić na vreme izbio loptu i da ona nije celim obimom prešla gol-liniju pa je Radnički osvojio vredan bod.

Čikarički, zanimljivo, posle devet meseci nije dao gol na svom terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kbl

    13. mart 2021 | 18:34

    Zalosno je sto ljudi za svoje pare moraju ovako traziti

  • SRB IN CG

    13. mart 2021 | 20:00

    Najverovatnije je tražio premije od onog Bugarina Tončeva,a on je pun love ali teško se otvara

  • Bane

    13. mart 2021 | 19:38

    Trazi od Tonceva,on nosi pare u koferu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA