≫ 

Siti pokazao Liverpulu kako protiv Fulama: Kotadžersi izdržali poluvreme, konačno se i Kun upisao

Dvadesetak jakih minuta bilo dovoljno gostima da reše pitanje pobednika na stadionu kraj Temze

  • 5
serhio kun aguero Foto: Tanjug/Ap

Ide Siti ka titulu nesmanjenon brzinom uprkos saplitanju protiv Mančester junajteda. Posle težeg izazova u gradskom derbiju došao je daleko lakši rival, ekipa Fulama, a "Građani" su "pokazali" Liverpulu kako se rešavaju unapred dobijene utakmice. Ekipa Skota Parkera izdržala je poluvreme protiv lidera bez primljenog gola, a onda primila tri za tačno 13 minuta u drugom delu meča, a to su i bili svi golovi u duelu Davida i Golijata pokraj Temze - 0:3.

Meč će pamtiti i Serhio Kun Aguero po prvom golu ove sezone, dao ga je iz penala, i tako konačno lupio recku u rubrici "golovi" s obzirom na to da je dugo bio van stroja zbog povrede i zbog korona virusa.

Argentinac je pogodio iz penala u 60. minutu, malo pre njega i Žesus je savladao Areolu, a još na startu drugog dela meča Stouns je "načeo" Kotadžerse i najavio ipak prijatno gostovanje za tim Pepa Gvardiole u Londonu.

Naš Aleksandar Mitrović je igrao od 63. minuta,ali je kao i ostatak ekipe malo toga mogao da učini protiv objektivno jačeg rivala.

serhio aguero Foto: Tanjug/Ap

Siti je odmakao od najbližeg rivala Junajteda čak 17 bodova, doduše ima i dva meča više od gradskog rivala, ali teško je zamisliti a"Građani" do kraja mogu ispustiti ovoliku prednost.

Sa druge strane, Fulam je ostao u zoni ispadanja, ali ima čemu da se nada do kraja sezone jer se još ranije primakao Brajtonu i Njukaslu sa kojima će voditi neizvesnu borbu za goli opstanak.

"Kotadžersi" su prvi tim "ispod crte" sa 26 bodova, toliko ima i malo bolje plasirani Brajton, a tu je i Njukasl, vrlo blizu, sa 28 bodova.

U narednoj rundi Fulam će dočekati Lids.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    13. mart 2021 | 23:06

    mitrovic je druga liga

  • baba smilja iz darosave

    13. mart 2021 | 23:02

    ako piksi pozove strasnog centarfora mitrovica u reprezentaciju onda su definitivno treca liga i ne treba ih gledati ni navijati za njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA