≫ 

Haos u Kruševcu: Recko psovao sudije i pretio dami, iznosili ga s terena pa se popeo na tunel

Policija je morala na kraju da urazumi trenera Dinama iz Vranja

  • 15

Kakav haos na utakmici Prve lige Srbije u Kruševcu. Trajal i Dinamo iz Vranja su, sudeći po rezultatu 0:0, odigrali dosadan meč u petak popodne, ali zato dosadno nije bilo pored terena gde je ponovo zablistao čuveni trener Vranjanaca Dragan Antić.

Popularni Recko imao je nesvakidašnji šou na ovom meču koji je okončao van terena jer ga je glavni sudija isključio zbog protesta u drugom poluvremenu.

- Šta glumiš, j** ti mamu u p** - rekao je Antić glavnom sudiji koji ga je isključio.

Potom Antić nije želeo odmah da ode u svlačionicu već se ustremio na damu (četvrtog sudiju Jelenu Cvetković) koja je stajala pored aut-linije, da bi ga na kraju predstavnici domaćeg tima i jedan od igrača Dinama jedva uvukli u svlačionicu.

Tu se ovaj neobični incident nije završio, pošto je ratoborni Antić nastavio da pokušava da prati dešavanja na terenu, a dok je tražio mesto igrači dva tima su se pokoškali na terenu.

Na kraju, Recko se popeo i na krov tunela koji vodi do svlačionica pa je morala da interveniše i patrola policije. Kompletan cirkus u Kruševcu pogledajte u snimku na početku teksta.

Video: Golman Radničkog tražio pare od uprave kluba posle tri odbrane u nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    14. mart 2021 | 01:59

    Doživotno mu treba zabraniti da se bavi fudbalom i trenerskim poslom. Takvi treneri su zlo za sport.

  • GP

    14. mart 2021 | 07:44

    I ovo divljastvo se trpi i dalje u fudbalu. Neki treneri, kao Lalatovic, ovaj Antic, Kosanovic, su toliko zasticeni da mogu raditi sta hoce. Valjda su na liniji Partije, sta li?

  • Knez

    14. mart 2021 | 07:28

    Ovo je maska samo onog sto sledi vec sledeci vikend sa radnickim iz pirota, mora da se olere taj cuveni "prelaz"! Zivi bili pa videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA