≫ 

Ne javlja se VAR, ali se javi Lautaro: Inter pet minuta pre kraja do zlatnog trijumfa nad Torinom

Namučio se Inter strahovito za bodove u Torinu

  • 0
fudbaleri intera

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Intera uspeli su da dođu do velike pobede protiv Torina od 2:1 u 27. kolu, a neoglašavanje VAR-a umalo je saplelo milanski tim da ne ode na +9 bodova od drugoplasirane ekipe Serije A.

Namučio se Inter strahovito za bodove u Torinu, nije uspevao da probije bedem domaćina koji je imao i najizgledniju priliku u prvom poluvremenu, ali na veliku pauzu se otišlo bez golova.

Odbrana "bikova" je popustila u 62. minutu kada je Izo jednim nesmotrenim faulom, čini se, krajnje bespotrebnim, srušio Lautara Martineza u kaznenom prostoru, a Romelu Lukaku poslao Sirigua u jednu, a loptu u drugu stranu.

Činilo se da je to-to, jer Torino nije imao momentum, slabo je prelazio na protivničku polovinu, ali se to ipak desilo u 70. minutu. Žestoka gužva posle prekida rezultovala je pogotkom Sanabrije, ali jasno bilo da je pre toga što je ugurao loptu u mrežu odgurnuo protivnika. VAR nije reagovao, iako se to videlo i na usporenom snimku.

Od protesta gostiju nije bilo prevelike vajde, pa je Lautaro morao ponovo da reaguje. Sančez je dobio loptu od Hakimija na desnoj strani, a onda je uputio na nekih 7-8 metara gde je Argentinac izvrsnuo reagovao glavom i postavio konačnih 2:1.

Kiks veliki je napravila Roma koja je na gostovanju glatko poražena od Parme sa 2:0. Upravo su gosti uspeli ponovo da se uključe aktivnije u borbu za opstanak, a to su učinili golovima Mihaile u devet i Ernanija iz penala u 55. minutu.

Problem za "vučicu" je bio taj što nije koristila svoje šanse za razliku od Parme koja je iz četiri udarca na gol dva puta zatresla mrežu, dok su Rimljani čak 17 puta uputili udarac izvan i u okvir gola.

Roma je ovom prilikom ostala na -2 od Atalante koja je na četvrtoj poziciji i čuva poslednje mesto za odlazak u Ligu šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Golman Radničkog tražio pare od uprave kluba posle tri odbrane u nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA