≫ 

Evo gde možete uživo da gledate utakmice Zvezde i Partizana u Superligi

Ponedeljak će definitivno proteći u znaku srpskog fudbala

  • 3
FK Crvena zvezda, FK Partizan, 163.veciti derbi Foto: MN Press

Zbog nagomilanog rasporeda i obaveza prošlog četvrtka u (prvenstvu i kupu) najbolji superligaški klubovi će tek ovog ponedeljka odigrati svoje mečeve 27. kola domaćeg šampionata.

U centru pažnje će biti dueli večitih beogradskih rivala koji se nalaze u sjajnim serijima uzastopnih pobeda što ne ostavlja puno šansi klubovima sa kojima se sastaju u utakmicama u koje ulaze kao izraziti favoriti.

Crvena zvezda od 16.05 časova gostuje na Voždovcu protiv Zmajeva koji se nisu proslavili u Humskoj pre nekoliko dana gde su počišćeni u Kupu Srbije sa 4:0.

Direktan prenos ovog meča obezbeđen je na TV Arena Sport 1.

Ne razmišljam o derbiju, razmišljam o Voždovcu. Opet su ''samo'' tri boda u igru, ako to bude i lepo ili ružno, nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje - poručio je trener Zvezde Dejan Stanković.

Partizan od 18.10 časova u Humskoj dočekuje ekipu Zlatibora, a u seriji od 16 pobeda u svim takmičenjima.

Direktan prenos ove utakmice obezbeđen je na čak dve televizije, a pored TV Arena sport 1, utakmicu ćete moći da pratite i na TV B92. 

- Uvek u Partizanu postoji pritisak, ne samo pred meč sa Zlatiborom, već i pred svaku drugu utakmicu. Uvek moramo da se dokazujemo, da pobeđujemo, tako je oduvek bilo u Partizanu. Nizovi me ne zanimaju, a i ne znače mi ako se ne ponavljamo iz utakmice u utakmicu i ako ne pobeđujemo - poručuje trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Superliga. 27. kolo:

Subota:

Čukarički - Radnički 0:0

Nedelja:

Inđija - Novi Pazar 1:0

/Bastajić 88. penal/

Javor - Rad 1:1

/Ilić 71 - Kaluđerović 33/

Mladost - Metalac 1:1

/Bojović 38 - Mbongu 28/

Napredak - Bačka 2:1

/Marjanović 2. Milunović 62 - Ašćerić 74. penal/

Ponedeljak:

14.00: Proleter - Spartak

14.00: TSC - Mačva

14.00: Radnik - Vojvodina

16.05: Voždovac - Crvena zvezda

18.10: Partizan - Zlatibor

Standings provided by SofaScore LiveScore

Serija Partizana traje li traje, a deluje da se neće zaustaviti ni danas, pošto u Humskoj od 18.10 gostuje Zlatibor, tim sa začelja tabele. Kvota na keca je 1,17, a na na pobedu crno-belih sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Zlatibor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA