≫ 

Košmar u Parizu: "Sveci" izgubili od davljenika, Di Mariji u toku meča javili da mu je obijena kuća

Sportski direktor kluba Leonardo obavestio je Poketina od nemilom događaju, a ovaj Di Mariju, koji je brzo potom izašao iz igre

  • 2
Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena senzacionalno su poraženi na svom terenu od ekipe koja se bori za goli život u Ligi 1, Nanta, rezultatom 2:1, ali to čak i nije najgora vest po "Svece" u nedelju uveče.

U toku utakmice sportski direktor kluba Leonardo primio je informaciju da je obijena kuća Anhela Di Marije i još jednog igrača (francuski mediji nisu uspeli da saznaju o kome je reč), pa je ovaj o tome obavestio Poketina, a trener Parižana svog zemljaka na terenu. Čim je Di Maria čuo strašnu vest, izašao je sa terena u 61. minutu.

U tom momentu rezultat je bio 1:1, malo pre izlaska Argentinca gosti su izjednačili, a nedugo potom i dali pobedonosni gol za najveće iznenađenje verovatno u ovoj sezoni.

Ipak, poraz Parižana je ostao u senci provale koje se desila u kući Anhela Di Marije, koji nije bio u stanju da nastavi meč jer se brinuo za svoje ukućane. PSŽ je u toku večeri potvrdio da su u trenutku provale supruga i deca bili kod kuće.

Provale u kuće fudbalera u poslednjih nekoliko meseci postale su učestale u nekoliko zemalja, posebno u Engleskoj, da su mnogi fudbaleri, u nameri da zaštite svoju imovinu i pre svega porodicu, počeli da unajmljuju obezbeđenje.

Podsećamo da je Di Marija pre samo nekoliko dana produžio saradnju sa Parižanima na još jednu sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA