Pogledajte "bombu" Drinčića iz slobodnjaka sa 30 metara: Lopta je imala neverovatnu putanju!

Spektakularan pogodak iskusnog veziste Vojvodine u Surdulici

  • 7

Nikola Drinčić i dalje ima "top" u nozi! I sa 36 godina, fudbaler Vojvodine pokazuje zašto je jedan od glavnih igrača u ekipi Nenada Lalatovića! Postigao je spektakularn gol na gostovanju Radniku iz Surdulice!

Loše je Vojvodina počela meč protiv Radnika u Surdulici, pošto je domaćin u prvom poluvremenu poveo sa 2:0 posle gola Danoskog i autogola Bjekovića.

Kada se činilo da će Radnik na odmor sa dva gola prednosti, u poslednjim sekundama meča Vojvodina je imala slobodan udarac, a u takvim situacijama se zna ko prilazi lopti.

Drinčić je sa oko 30 metara raspalio po lopti, koja je imala čudnu putanju lopte i naglo je propala, pa je iznenadila golmana Vukliša. Iako je čuvar mreže Surduličana ostao na sredini gola, gde Drinčić i šutirao, on nije mogao ništa u toj situaciji i samo je paradom ulepšao gol veziste Vojvodine, što možete videti u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reformero

    15. mart 2021 | 16:24

    Ovog golmana sam pratio jos dok je bio u FK Metalac, nemam nista licno protiv decka i zelim mu sve najlepse kako u zivotu tako i u karijeri, ali ja veceg buzdovana u zivotu nisam video na sportskim terenima. Decko je za MMA. Obicno za golmane kazu da dobro brane ali nisu preterano pametni. Ovaj nit je pametan nit dobro brani.

  • Marko

    15. mart 2021 | 15:22

    Jer vidite vi da je golman izasao na peterac i naravno parabola ga je preletela , da je stajao na liniju tu loptu bi uhvatio ili prebacio preko precke, sut je iso po sredinu gola Drincic je bukvalno lobovao ovog cudnog golmana koji je izaso na peterac, ko li njega to nauci samo da mi je znati.

  • Milan

    16. mart 2021 | 10:52

    Ipak je mustafino primanje smesnije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA