≫ 

Do marta dao samo jedan gol za Zvezdu, pa onda tresao mrežu na dva meča zaredom

Vukanović se i protiv Voždovca pokazao kao odlična rezerva

  • 0

Tokom cele sezone postigao je samo jedan gol za Crvenu zvezdu, da bi Aleksa Vukanović sredinom marta vezao dva meča u kojima je pogađao mrežu protivnika.

Nakon četvrtka i utakmice sa Mačvom, Vukanović je bio strelac i u trijumfu protiv Voždovca, dok je prethodno 1. novembra pogodio protiv Radnika u Surdulici.

Zanimljivo, na svakom od ta tri meča na kojima je Vukanović bio strelac Zvezda je dala četiri gola: protiv Radnika i Voždovca 4:1, dok su Mačvu dobili sa 4:0.

- Želeo bih da čestitam saigračima, jer su dali svoj maksimum. Osećamo umor igrajući konstantno utakmice, u ritmu sreda-nedelja. Uprkos tome, ispoštovali smo sve što je trener Stanković, zajedno sa svojim stručnim štabom tražio od nas. Naravno imamo još puno prostora za napredak i moramo dosta da radimo kako bi otklonili greške koje se javljaju tokom meča. Idemo dalje, nova tri boda su upisana što je u ovom trenutku najvažnije – rekao je Vukanović.

Nije mogao da sakrije Vukanović oduševljenje zbog novog postignutog gola u crveno-belom dresu.

- Dobro sam se snašao u protivničkom šesnaestercu. Veoma mi je drago zbog ovog pogotka, drugog u nizu. Bio sam strelac protiv Mačve i sada protiv Voždovca, što mnogo znači igraču koji igra na mojoj poziciji. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i u budućnosti. Ali pre svega drago mi je zbog cele ekipe, pokazali smo karakter i preokrenuli rezultat u našu korist – zaključio je Vukanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA