≫ 

Liverpul preživeo Vulvse: Odmetnik Žota presudio portugalskoj koloniji, teža povreda Patrisija

Ova tri boda su zlatna vredna za Klopovu četu

  • 0
Liverpul slavio pobedu protiv Vulverhemptona Laurence Griffiths

Fudbaleri Liverpula uspeli su na nakon zaista velike borbe da slome otpor Vulverhemptona u 28. kolu i savladaju ga golom Dijoga Žote, bivšeg člana "vukova" i jednog iz kolonije Portugalaca koje je upravo taj tim doveo na Ostrvo.

Sve što radi Liverpul ove sezone je na mišiće i neizvesno, jer se nikada ne zna u kojem će smeru krenuti utakmica. Tako je izgledalo i gostovanje Vulvsima, ali se uvek mora napomenuti da tim sa Enfilda izgleda kao velika pokretna bolnica usled brojnih povreda prvotimaca.

Ova tri boda su zlatna vredna, jer četa Jurgena Klopa ponovo može da makar namiriše mesto u Ligi šampiona shodno tome da im četvrtoplasirani Čelsi beži šest bodova.

Jedini pogodak je postigao Žota u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, a gol je proizvod prelepe polu-kontre u kojoj su učestvovala još dva igrača.

Sadio Mane je razmenio dupli pas sa Mohamedom Salahom, a onda samo prosledio loptu na levu stranu kaznenog prostora do Portugalca koji je gađao bliži ugao i "probio" ruku Ruija Patrisija, ispostaviće se, za pobedu.

Upravo je Rui Patrisio zaradio povredu samo tri minuta pre kraja meča pošto se sudario sa svojim defanzivcem Kodijem, te je na nosilima morao biti iznesen. Nije bilo informacija šta se tačno dogodilo, ali sumnja se da je golman zaradio potres mozga. Pauza je trajala više od 10 minuta, ali ništa se nakon toga nije promenilo.

I posle ovog meča ostaju boljke za Liverpul, a činjenica je da je domaćin držao loptu više u svom posedu, pritom je imao i udarac više u okvir gola, ali nije uspeo da dodatno pomrači ovosezonsko izdanje "redsa".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Natho postigao 11. gol sa bele tačke ove sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA