Azar ide na operaciju, ugrožen mu nastup na Euru

Igrač Real Madrida više ne može da trpi razne povrede koje mu se dešavaju

  • 1
eden azar Foto: Tanjug/Ap

Eden Azar, fudbaler Real Madrida, bi mogao da se podvrgne operaciji u narednim nedeljama kako bi rešio probleme koje vuče više od godinu dana u levom zglobu i koji zapravo stoje iza svih mišićnih povreda koje Belgijanac trpi.

To je tema o kojoj se raspravlja u okruženju fudbalera, odlučnog da se ponovo operiše kako bi okončao muke koje doživljava u Realu. Velike su šanse da će na kraju ući u operacionu salu (bilo bi čudno da nije), posebno sada kada se ponovo povredio.

Azar nikada nije igrao lagodno otkako je prošli put operisan. Bolovi su trajni u skočnom zglobu i poslednjih nedelja su se pogoršavali. Ti problemi sa zglobovima su ono što uzrokuje sve povrede mišića koje trpi, jer mora da promeni način trčanja i hodanja kako bi izbegao te nelagode.

Loše vesti za Belgijanca, koji bi propustio ostatak sezone je što bi čak i Euro bio u opasnosti.

Video: Zinedin Zidan posle prve ostavke u Realu 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strelac

    16. mart 2021 | 11:09

    Dve godine u realu videli ga nismo. Alzirac Benzema im je najbolji igrac onda vam je sve jasno gde je Real trenutno. To je kao da ste rekli Jovic je najbolji igrac Reala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA