Otkriveno zašto su Ramos i Vaskez slavili gol Reala kao da sede u kafani

Ideja im je pala na dan utakmice

  • 2
Serhio Ramos, FK Real Madrid Foto: AP/Tanjug

Veliku pažnju javnosti privuklo je slavlje drugog gola Reala u pobedi nad Atalantom rezultatom 3:1, posle koje su Madriđani prošli u četvrtfinale Lige šampiona!

U glavnim ulogama bili su Lukas Vaskez i Serhio Ramos, inače strelac tog pogotka sa bele tačke, koji su na terenu "odglumili" kao da sede u nekoj kafani i restoranu i piju.

Iako je većina medija prenela da je u pitanju simulacija ispijanja vina, Vaskez je posle meča otkrio o čemu se zapravo radi:

- Danas smo Ramo i ja pili kafu i odlučlili smo da ćemo imati "coffee time" proslavu ukoliko neko od nas dvojice postigne gol - rekao je vezista Reala.

Vredi pomenuti i to da će meč ostati upamćen i po 70. golu Karima Benzeme u LŠ čime je "skočio" na peto mesto večne liste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    17. mart 2021 | 01:07

    Ovog Vaskeza kad vidim u postavi ogadi mi se gledat Real. Na terenu je kao tetkica neka, imitira Ronalda fintama pa lopta zavrsi kod protivnickog igraca, kakve je Zidan potjerao igrace a ovog ostavio, tuga ziva.

  • baba smilja iz darosave

    17. mart 2021 | 00:40

    ja kafu ne pijem cesto ali kad pijem kafu pijem Nespresso kafu sta bih drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA