≫ 

Matić o srpskom fudbalu: Dotakli smo dno, plivamo u mulju, Vidić na čelu FSS jedino rešenje

Apel fudbalera Manečster junajteda koji se ne sme zanemariti

  • 36
Nemanja Vidić i Nemanja Matić Printskrin: Instagram/ nemanjamatic

Mnogo toga o stanju u domaćem fubalu, o ligi, reprezentaciji i naročito o ljudima koji ga vode, Nemanja Matić je već rekao u pismu koje je pre izvesnog vremena prosledio medijima. U njemu je tada ocenio da se nekompetentni pitaju i da je krajnje vreme da se to promeni, apostrofirajući Nemanju Vidića kao čoveka od časti i kredibiliteta koji bi trebalo da se lati najvažnije funkcije u srpskom fudbalu.

Nemanja ni za jotu nije promenio svoj stav. U intervjuu za Sport klub ponovio je da je završio sa reprezentacijom, da je Vidić potreban kao vođa srpskog fudbala i da je to jedini izlaz "iz mulja" u koji već dugo pliva domaći fudbal.

- Moj stav se nije promenio. Nisam eksplodirao jedan dan i uzeo i napisao pismo. Ne, ja sam razmislio dobro šta da napišem - aludirao je Matić na pismo koje je dao na uvid javnosti. Kaže da te reči nisu bile posledica afekta i "vruće glave".

Poručio je i ovo:

- Mislim da je dolazak Nemanje Vidića ispravno rešenje. Ima fudbalskih ljudi koji bi sigurno pomogli sprskom fudbalu. Mislim da je Vidić pravo rešenje. On je čovek koji ima stav, čovek sa integritetom, on ne bi svoje ime potrošio tek tako. Pretpostavljam da bi se vratio samo kada bi mu se dozvolilo da radi kako on misli, profesionalno, pošteno… Verujem da bi to poštenje mogao da vrat u naš fudbal, a to je ono što nam za početak nedostaje. Dotakli smo dno, plivamo u mulju, sa ove tačke gledišta ne vidim drugi izlaz - izjavio je Matić za Sport Klub.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

Bajern je prebrinuo sve brige oko plasmana u četvrtfinale Lige šampiona jer je savladao Lacio u Rimu sa 4:1, pa će večeras (21.00) u revanšu biti rasterećen. To bi moglo da donese opet mnogo golova, kvota na GG3+ je 1,80, a na kombinazziju 1&3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Lacio

Čelsi je slavio protiv Atletika u Madridu sa 1:0, ali ne smeju Plavci da se opuste jer ekipa Čola Simeonea ume da bude jako opasna, i planira da to pokaže večeras (21.00) u revanšu u Londonu. Kvota da će Čelsi proći dalje je 1,27, a na Atletiko 3,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Atletiko Madrid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Армаггедон

    17. mart 2021 | 09:11

    Мени само јасно да Кокеза још није смењен после свих оптужби од дојучерашњих пријатеља.Наравно подршка за Видића,ипак је човек велико име у фудбалу.

  • Miloš

    17. mart 2021 | 08:53

    Bravo Matiću!Vidic je ljudina,bez interesa i dlake na jeziku!

  • Naravno

    17. mart 2021 | 08:41

    Podrska za Vidica !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA