Stanojević suspendovao 4 igrača Partizana: Crno-beli izgubili od četvrtoligaša i razbesneli trenera!

Zbog nezalaganja na terenu, mladim fudbalerima je onemogućen rad sa prvim timom

  • 91
Aleksandar Stanojević, FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana sa manjom minutažom, ali i oni koji u proteklom periodu nisu imali takmičarske mečeve u nogama, odigrali su danas, kao i svake sedmice, kontrolni duel sa Prvom iskrom iz Bariča, u kome su poraženi minimalcem 1:0. Posle takvog epiloga sa članom Beogradske zone, trener crno-belih Aleksandar Stanojević je suspendovao četvoricu mladih fudbalera.

Sankcionisani su Nikola Čolić, Denis Stojković, Nikola Terzić i Nikola Štulić, kojima je trenutno onemogućeno treniranje sa prvotimcima zbog nezalaganja na terenu i nepoštovanja profesionalnih obaveza na pomenutom meču sa Prvom iskrom.

Tako će navedeni kvartet sutra odraditi trening mimo najjače selekcije, od 09.00 časova izjutra, dok će ostatak tima na teren nešto kasnije, po redovnom planu i programu. Još nije poznato koliko će sankcija trajati.

Stanojević je inače nekoliko puta javno napominjao da su mu svaki trening, svaki meč, bio kontrolni ili takmičarski jednako važani, kao i sam odnos igrača prema radu i obavezama. Očito da pomenuti mladi fudbaleri nisu bili na visini zahteva na utakmici sa Baričancima, te su do daljnjeg udaljeni iz prvog tima.

FK Prva iskra Barić, FK Partizan Foto: Telegraf

Inače, Partizan je pomenutu utakmicu igrao iu sastavu: Popović, Lutovac, Banjak (od 46. Purić), Ostojić, Brežančić, Smiljanić, Zdjelar (od 46. Ilić), L. Pavlović, Terzić, Čolić (od 46. Stojković), Štulić.

Prva iskra je inače trenutno lider beogradske zonske lige i na dobrom je putu da se plasira u treći rang srpskog fudbala naredne sezone.

Video: „I Mančester siti je imao dugačak niz“: Stanojević se ne obazire na 17 uzastopnih pobeda Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    17. mart 2021 | 17:00

    Sami su krivi, zakazuju utakmicu sa cetvoroligasem umesto da su nasli neki tim iz seste ili sedme lige, mozda bi izvukli nereseno.

  • Papilon

    17. mart 2021 | 17:17

    Svirao bi sudija bar dva penala ali ne vredi kada nije igrao Nathko Penalko.

  • Realnost

    17. mart 2021 | 19:19

    Prva utakmica koja nije zatvorena i odmah poraz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA