≫ 

Murinjo pričao o Mamiću pred meč Dinama i Totenhema: „Ne vidim kako će to uticati“

Totenhem brani 2:0 iz prvog meča sa Zagrepčanima

  • 0
Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

Menadžer Totenhema, Žoze Murinjo je pred novi susret sa Dinamom iz Zagreba u Ligi šampiona istakao da neće braniti stečenu prednost, već da će u našem komšiluku želeti da zabeleži još jednu pobedu.

Podsetimo, Spursi su u prvom duelu slavili sa 2:0 i tako napravili ogroman korak na narednoj rundi, uzimajući u obzir sva previranja koja se dešavaju tokom prethodnih dana u zagrebačkom klubu i najavom hapšenja čelnog čoveka, Zdravka Mamića.

- Ne mislim da nam taj rezultat garantuje bilo šta. Otvoreno je sve. Daleko od toga da je bilo šta završeno. Zato je bitno na koji način ćemo odigrati. Moramo da budemo na nivou. Neću biti zadovoljan ako prođemo uz poraz. To me ne bi učinilo srećnim. Želim da i igrači misle na isti način. Ne idemo tamo da odbranimo prednost, nego da ostvarimo još jedan dobar rezultat – rekao je Murinjo.

On je potom upitan da prokomentariše situaciju u Dinamu, koja je veoma uzavrela posle podnošenja neopozive ostavke Zorana Mamića. Portugalac je smireno odgovorio da to neće predstavljati neku razliku.

- Ne vidim kako će to uticati. Ostaju isti igrači, iste ideje, isti stil igre, samo će pomoćnik voditi duel. Siguran sam da se Dinamo ni na koji način neće promeniti u meču sa namarekao je Murinjo.

Meč se igra na „Maksimiru“ od 18.55 časova ove večeri.

Video: Sin Dejana Stankovića postigao vrhunski gol za Srbiju iz slobodnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA