Iz Barselone jasni: Doživotni ugovor za Mesija!

Argentincu ističe ugovor u junu i malo je ostalo vremena za sveobuhvatni dogovor

  • 2
Lionel Messi, Lionel Leo Mesi Foto: Tanjug/AP

Novoizbrani predsednik Barselone Đoan Laporta spreman je da po svaku cenu zadrži Lionela Mesija i Katalonci će mu ponuditi doživotni ugovor, piše Mundo Deportivo.

U sredu je posle inauguracije Đoan Laporta govorio o najvažnijoj temi koja se tiče Barselone – Leu Mesiju. Izvinio se Argentincu i rekao mu da će uraditi sve da ga ubedi da ostane, a u medijima se pojavio Laportin plan.

Argentincu ističe ugovor u junu i malo je ostalo vremena za sveobuhvatni dogovor, ali španski mediji saznaju da će pregovori početi uskoro i da se očekuje da argentinski kapiten ostane u u Barsi.

Mundo deportivo se poziva na El Konfidescijal koji piše da Laporta želi da smanji platu Leu Mesiju, ali da bi novi ugovor koji bi najbolji fudbaler u istoriji kluba potpisao bio doživotni.

Zatezanje kaiša bi bio primer ostalim fudbalerima katalonskog velikana da pristanu na smanjenje zarada koje je nužno usled velikih gubitaka koje Barsa trpi u vreme pandemije. Doživotnim ugovorom Laporta želi da integriše Mesija u klupsku strukturu.

Video: Sin Dejana Stankovića postigao vrhunski gol za Srbiju iz slobodnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. mart 2021 | 12:01

    Ma nek produže ugovor na neku godinu više.

  • Walker

    18. mart 2021 | 17:47

    Laporta može biti samo drugi čovek Barselone, prvi čovek je za vek i vekova Mesi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA