Nastavlja se šou u Hrvatskoj: Zdravko Mamić objavio fotografije cipela koje je kupio sudiji

Vrhovni sud je u ponedeljak potvrdio presudu Suda u Osijeku kojom su Zdravko Mamić i njegov rat Zoran osuđeni na 6,5, odnosno 4,8 godina zatvora

  • 2
Davor Šuker i Zdravko Mamić Foto: MN Press

Bivši čelni čovek Dinama Zdravko Mamić, koji je optužbama na račun predsednika Vrhovnog suda Ðure Seše i sudija Županijskog suda u Osijeku podigao prašinu u hrvatskoj javnosti, a sada je otišao korak dalje i objavio fotografiju cipela koje je poklonio jednom od njih.

Vrhovni sud je u ponedeljak potvrdio presudu Suda u Osijeku kojom su Zdravko Mamić i njegov rat Zoran osuđeni na 6,5, odnosno 4,8 godina zatvora.

Zdravko Mamić, koji se inače već duže vreme nalazi u BiH gde se sklonio od hrvatskog pravosuđa, posle izrečene pravosnažne presude sazvao je u ponedeljak konferenciju za novinare u Mostaru na kojoj je optužio sudije za korupciju, rekavši da im je lično donosio novac i da o tome postoje dokazi koje je poslao Tužilaštvu UBPOK-u.

Zdravko Mamić je danas na svom fejsbuk profilu objavio i fotografiju muških cipela prestižnog brenda Luj Viton, koje je u Dubaiju kupio, kako tvrdi, sudiji osiječkog suda Zvonku Vekiću.

- Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mesečno štede celu platu i pozajmnice za auto od 180.000 kuna vraćaju brzo i u celosti, reket i plata im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u šopinku u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sudiji kupio upravo ove Lui Viton cipele koje se nalaze na fotografiji, zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Što vi mislite? - napisao je Mamić.

Video: Sin Dejana Stankovića postigao vrhunski gol za Srbiju iz slobodnjaka

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    18. mart 2021 | 14:44

    Zdravko Mamic legenda od covjeka, napad na njeg je skretanje paznje sa vecih pljacki drzave, ovo je samo paravan. Covjek je samo naplacivao svoj rad kao menadzer kluba. Da je klub u minusu, tad se treba istrazit ko je lose poslovao. Prave lopine sebe stite a zrtvuju Mamice.

  • Перагеније

    18. mart 2021 | 14:04

    А тек код нас... или не дај боже у Италији?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA