≫ 

Zdjelar produžio ugovor sa Partizanom: Crno-beli završili važan potpis!

Crno-beli i fudbaler sklopili dogovor, što je bilo i očekivano

  • 16
Saša Zdjelar Foto: Nikola Tomić

Malo je potrajalo, bilo je možda u jednom momentu i neizvesnosti, ali je priča Partizana i Saše Zdjelara okončana srećnim krajem. Vezista crno-belih je posle pregovora koji su trajali dva i po meseca prihvatio ponudu kluba i produžio ugovor za još dve godine, pa će i u prolećnom delu sezone biti jedan od nosilaca igre ekipe.

Epilog je očekivan, jer u pregovorima dve strane nije bilo disidentnih tonova, iako je fudbaleru praktično isticao važeći ugovor i mogao je s punim pravom da stupi u pregovore sa drugim klubom, ode već sada uz minimalno obeštećenje ili na leto za džabe.

Umesto toga, Zdjelar i Partizan su sredinom decembra 2020. godine počeli priču punu poštovanja i obostranog razumevanje, u kojoj fudbaler nije želeo da eventualnim odlaskom ošteti klub, niti su crno-beli imali nameru da "zakinu" jednog od najvažnijih fudbalera u timu.

Već na početku priprema je bilo jasno da su stavovi približeni, iako je Zdjelar u među vremenu promenio i zastupnika, imao i pozive iz okolnih zemalja, ali i sa zapada, i samo je bilo pitanje momenta kada će se kockice poklopiti.

To se danas i dogodilo, na obostrano zadovoljstvo, Zdjelar je produžio saradnju sa klubom i biće, kao i do sada, jedan od lidera tima, a ukoliko na leto dođe ponuda koja će ga zadovoljiti, iz zapadne Evrope, na čemu i sam potencija, Partizan mu neće praviti probleme.

Jer, ovim činom je praktično i klub osigurao lepu zaradu od veziste, u čemu su tokom pregovora takođe obe strane bile saglasne.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    18. mart 2021 | 14:17

    Зар не беше нека од лига 5?!😂

  • Misa

    18. mart 2021 | 14:04

    Jel' to zbog jucerasnje igre protiv Prve Iskre iz Barica?

  • Zof

    18. mart 2021 | 14:06

    I to je premija za tebe ,realno Partizan u istoriji nije imao goreg kapitena .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA