Stigle "aždaje" u Barselonu, igrači dobili motiv da jurnu ka tituli u super luksuznim terencima

Kompanija "Seat" isporučila svoje luksuzne četvorotočkaše na parking Katalonaca

  • 0
seržinjo dest Foto: youtube/Mediosse HD

Fudbaleri Barselone dobili su svoja personalizovana vozila "Cupra", koja su se izdvojila kao sportski podbrend "Seata", inače jednog od sponzora katalonskog kluba. Primopredaji vozila prisustvovalo je 16 igrača koji su nedavno samo birali kako će im izgledati unutrašnjost kola, te su takva vozila i dobili danas.

Većima igrača izabrala je model "Formentor", koji je konstruisan specijalno za potrebe ove marke - dok su svi ostali unapređeni "Seat" automobili.

Model koji su odabrali Đerar Pike, Miralem Pjanić, Pedri, Fransisko Trinkao, Martin Brajtvajt, Seržinjo Dest, Rii Puig i Oskar Mingueza košta oko 46.000 evra, ima 2.0 TSI motor i 310 KS.

Pogledajte i kako su fudbaleri Barselone dočekali svoje nove "ljubimce" koji zaista izgledaju moćno, i spolja i iznutra, ali i ispod haube.

U ponudi inače postoje šest pogonskih opcija, uključujući i dva plug-in hibrida, a raspon snage iznosi između 150 i 310 KS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA