≫ 

Oršić zaledio Murinja: Pogledajte golčinu kojim su "modri" uzdrmali Engleze i najavili produžetke

Majstorija hrvatskog napadača, koji je potom dao i drugi gol za egal u ukupnom rezultatu

  • 11
mislav prišić Foto: Tanjug/Ap

Dinamo je u 62. minutu revanš meča osmine finala Lige Evrope uspeo da prepolovi prednost Totenhema sa kojom su Englezi doputovali na "Maksimir" (2:0). Bilo je to pravo malo remek delo sjajnog Mislava Oršića, majstorija koja je zabrinula Murinja i "Pevce" za konačan epliog dvomeča sa Zagrepčanima.

Oršić je izveo savršen udarac iskosa, skoro sa ruba kaznenog prostora Totenhema, gađao je i pogodio dalji ugao golmana gostiju Lorisa i bacio u trans saigrače i navijače, doduše ove druge kod svojih kuća, pošto je na zagrebačkom stadionu sablasno prazno kao i na većini u Evropi.

Tako je Dinamo došao do 2:1 u ukupnom rezultatu protiv favorizovanog premijerligaša kome je uspeo da isparira u dobrom delu obe utakmice.

I to nije bilo sve od Oršića u četvrtak uveče, jer je uspeo da postigne i drugi gol u 82. minutu, jednako efektan kao i prvi, pa je tako Dinamo došao do egala sa "Pevcima" i najavio dramu u produžecima. Napadač "modrih" je u toj situaciji utrčao u kazneni prostor i neometan pokupio dodavanje saigrača sa desne strane, i zakucao loptu u mrežu Lorisa.

mislav oršić Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA