≫ 

Kraj švercovanja za Milan, Pogba smešnim golom iz peterca izbacio Rosonere iz Lige Evrope

Dušan Tadić ponovo strelac i asistent za Ajaks

  • 6
pol pogba Foto: Tanjug/Ap

Možda se provukao protiv Crvene zvezde u 1/16 finala, ali je Milan završio svoju evropsku odiseju u Ligi Evrope na sledećem koraku porazom od Mančester junajteda na San Siru od 1:0 u revanšu.

Pogodak odluke postigao je Pol Pogba u 49. minutu i to na prvom meču od povratka u tim posle povrede, a posle stvarno ogromne gužve u petercu Milana.

Prosto je neverovatno šta su Rosoneri dozvolili, kako su bedan gol primili i ispali iz nokaut faze posle 1:1 na Old Trafordu pre sedam dana.

Nemanja Matić je ponovo sedeo na klupi za rezerve, a Ole Gunar Solskjer je napravio samo jednu izmenu za 90 minuta.

Pored Mančester junajteda, u narednu fazu prošao je i Ajaks koji je slavio sa 2:0 u Bernu protiv Jang Bojsa, ukupno 5:0 u sve utakmice.

Opet je blistao Dušan Tadić koji je asistirao Davidu Neresu za vođstvo u 21. minut, a zatim realizovao i penal u 49.

Viljareal je overio eliminaciju Dinama iz Kijeva pobedom na Madrigalu od 2:0, dok je Glazgov Rendžers poražen na svom terenu od Slavije iz Praga istim rezultatom, pa češki šampion ide dalje.

Veliki i vredan trijumf češkog tima ukrasio je prelepim golom iz slobodnog udarca Rumun Nikulae Stančiju u 74. minutu.

Dakle, svi učesnici četvrtfinala Lige Evrope su: Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, Roma, Mančester junajted, Slavija Prag, Viljareal i Ajaks.

Žreb je u petak od 13 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • odgovoran gradjanin

    18. mart 2021 | 23:22

    Kakav bre milan pa to je bivsi velikan. Ko sad igra tamo sve neki cunjevi to je smesno. Secam se milana iz 2004, tih godina to je bio takticki najjaci tim. Smesno smesnoooo. A bio sam bas klinac kad je milan devedesetih bio kazu strah i trepet. Nije ni mancester puno bolji, nisu to isti klubovi ko nekad. Da je srece ovo bi trebali biti finaleLs a ne neki vestacki klubovi koji trose milijarde i unistavaju fudbal.

  • NSCZ

    19. mart 2021 | 07:07

    A Partizan je prosle godine pobedio Mancester, znaci bolji je i od Milana. Znaci Partizan do finala lige evrope pa u ligu sampiona

  • baba smilja iz darosave

    19. mart 2021 | 03:25

    smesan gol ? naprotiv majstorija sve ih je poslao desno fintom kao da ce da nabaci loptu nekom u sredinu ili na drugoj stativi a onda se odluci da sutne pored blize stative golmanu je ostalo samo da pogledom isprati loptu u gol kao i svi ostali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA