Žreb za LE je u petak: Tadić i Matić čekaju rivale u 1/4 finalu, Dinamo će sad svi shvatiti ozbiljno

Izvlačenje parova kreće od 13 sati

  • 2
FK Dinamo - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Nema mnogo vremena za slavlje za ekipe koj su se plasirale u četvrtfinale Lige Evrope, jer će već danas misliti o narednim rivalima posle žreba koji je na programu od 13 sati u UEFA bazi u Nionu.

Važno je reći da će danas biti poznati i potencijalni parovi polufinala, pošto će žrebom biti određen i taj put do same završnice drugog po jačini evropskog takmičenja.

Podsetimo, u četvrtfinale Lige Evrope plasirali su se: Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, Roma, Mančester junajted, Slavija Prag, Viljareal i Ajaks.

Prve utakmice četvrtfinala igraju se 8. aprila, a revanši su na rasporedu nedelju dana kasnije.

U četvrtfinalu nema nikakvih protekcija i svi klubovi mogu igrati međusobno, dakle i oni koji dolaze iz istih zemalja. Najviše predstavnika, po dva, u ovoj fazi takmičenja imaju Španija i Engleska. Po jedan Hrvatska, Holandija, Češka, Italija.

Ove sezone finale je 26. maja u Gdanjsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    19. mart 2021 | 08:25

    Dinamo i Slavija iz Praga prošli 1/4 finale,sad će čelnici UEFA da menjaju pravila.Nema šanse da im Balkan i Istok kvare "elitu."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA