Zvezdini igrači obezbedili posteljinu za kliniku u Tiršovoj

Milan Borjan predao poklone u ime kluba

  • 1
Milan Borjan Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde trude se da uvek pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Ovog puta društvenu odgovornost su pokazali donacijom od preko 350 posteljina Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, što znači da su obezbedili posteljinu za svaki krevet u ovoj bolnici.

To nije prvi put da Crvena zvezda pruža pomoć ovoj ustanovi, fudbaleri su 2016. posetili dečiju kliniku, dan proveli družeći se sa mališanima i tom prilikom ih obradovali mnogobrojnim poklonima.

Takođe predstavnici Crvene zvezde su 2019. godine Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj donirali medicinsku opremu u vrednosti od 100.000 evra, a današnji gest je samo nastavak uspešne saradnje.

- Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom klubu Crvena zvezda na poklonu koji je u ovom trenutku veoma značajan za nas, radi se o posteljini za decu koja nam je neophodna - istakao je direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj Siniša Dučić.

Kapiten Zvezde Milan Borjan predao je donaciju u ime kluba.

- Uvek je lepo pomoći. Igrači Crvene zvezde su prikupili novac i donirali posteljene za celu bolnicu. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim Jeleni Bajić koja nam je izašla u susret da sašije posteljine koje smo donirali, takođe i saigračima koji su još jednom pokazali da su veliki humanitarci - rekao je Borjan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .i.

    19. mart 2021 | 17:04

    A jesu li igraci patlidzana obezbedili nesto za neku bolnicu u zagrebu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA