≫ 

Kontroverzni Snajper podneo ostavku u Vojvodini: "Ne želim da se zbog mene urušava ugled kluba"

Nije se ugo zadržao na funkciji u klubu Milutinović

  • 19
Fk Vojvodina, Snajper Foto: Privatna arhiva, Nikola Tomić

Slobodan Milutinović podneo je ostavku na mesto člana upravnog odbora novosadskog superligaša.

Podsećamo da je kontroverzni Milutinović, koji iza sebe ima čitav istorijat aktivnosti sa one strane zakona, nedavno uhapšen u akciji policije u području Jahorine, gde je i saslušan, pa pušten na slobodu, a nove okolnosti su ga očito naterala ia da se povuče iz tabora novosaskog kluba kao funkcioner.

On se obratio javnosti saopštenjem na zvaničnom sajtu kluba, koje prenosimo u celosti.

Povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, koje su potpuno iracionalno povezivane i sa mojim, odnosno članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba, ovim putem želim da obavestim sportsku, a pre svega vojvodinašku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema "staroj dami" srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu "Karađorđe", gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života.

Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda "stare dame" srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Naravno, zakletvu vernosti položio sam odavno i nikad je neću pogaziti, jer je naša VOJVODINA IZNAD SVEGA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salajka

    19. mart 2021 | 17:21

    Napusti i Novi Sad da mu ne urušavaš ugled.

  • Kinez

    19. mart 2021 | 17:43

    Sve ce vodja da vas pusti niz vodu...

  • Srle

    19. mart 2021 | 18:25

    Treba Kabel da se uvede u Super ligu, zato ide iz Vojvodine da posle ne kažu sukob interesa. Da nije smešno bilo bi tužno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA