≫ 

Kostić asistirao posle 102 sekunde, pa dao gol za Ajntraht

Sjajno poluvreme srpskog asa protiv Union Berlina

  • 1
Filip Kostić Printskrin: Sporttube

Filip Kostić nastavlja sa sjajnim partijama ove sezone, pošto je već na samom početku meča protiv Union Berlina zabeležio svoju 12. asistenciju u Bundesligi - a zatim dao i 4. gol!

Ajntraht je poveo posle samo 102 sekunde, kada je Kostić odlično istrčao po levoj strani i zatim je praktično spojio sa golom Andrea Silvu kom nije bilo teško da sa dva metra ubaci loptu u praznu mrežu.

Međutim, gosti su izjednačili posle samo pet minuta pogotkom Kruzea, a vredi pomenuti i to da je ispred Kosića po broju asistencija samo Tomas Miler koji je pre ovog kola imao 13 uspešnjih dodavanja.

Domaćimtim je u 35. minutu poveo sa 2:1 posle autogola, da bi Kostić u 39. iskoristio dodavanje Andera Silve koji mu se odužio za onu asistenciju sa počekta meča.

Samo dva minuta kasnije Silva je takođe pokazao da igra sezonu iz snova i postigao je svoj drugi gol na meču, ukupno 21. u sezoni. Ipak, Kruse je dao još jedan za goste, za konačnih 4:2 na poluvremenu.

U nastavku pogledajte asistenciju i gol Kostića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA