Miha gubio 2:0 do 62. minuta, pa preokretom "gurnuo" Vulića ka Seriji B

Bolonja bolja od Krotonea u gostima

  • 1
Siniša Mihajlović Foto: AP/Tanjug

Važnu, važnu pobedu ostvarili su fudbaleri Bolonje na gostovanju Krotoneu u okviru 27. kola Serije A, mada su na poluvremenu poprilično kaskali za rivalom - 2:3 (2:0)!

Štaviše, Bolonja je sve do 62. minuta gubila posle golova Mesiasa u 32. i Simija u 40. iz penala, da bi Sumaro pogodio za Bolonju i najavio dramu.

Dramu koja je završena na radost Bolonje pre svega zahvaljujući rezervistima Šutenu i Skov Olsenu koji su na teren kročili u 46. minutu. Prvi je u 70. izjednačio rezultat, drugi je u 84. doneo tri boda ekipi Siniše Mihajlovića.

Poslednjih 15-ak minuta u redovima domaćeg tima igrao je i Miloš Vulić, nekadašnji vezista Crvene zvezde, ali ni on nije pomogao Krotoneu da izbegne poraz.

Domaćin je tako ostao zakucan za dno Serije A sa 15 bodova, osam manje od Torina, uz dva meča više, koji je u sigurnoj zoni. Bolonja je, s druge strane, u sredini sa 24 boda.

U nastavku možete pogledati i golove sa ovog meča:

Pozitivna vest za Krotone svakako je pobeda Specije nad direktnim konkurentom za opstanak, Kaljarijem 2:1.

Specija je preživela VAR u 94. minutu, iako je do samog kraja imala vođstvo od 2:0. Pikoli je u 49. minutu na asistenciju Gjasija doneo vođstvo domaćinu, Mađore je u 80. udvostručio, a onda je došao brz odgovor preko Pereira koji je gostima sa Sardinije ukazao nadu. Ta nada je bila na maksimumu kada je Žoao Pedro zatresao mrežu, ali posle VAR pregleda, ustanovljeno je da je postojao ofsajd, tako da su sva tri boda ostala domaćinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    20. mart 2021 | 19:08

    Na stadionima nema publike, nema ni prihoda od ulaznica. Manji klubovi imaju manje ugovore od tv prava i sponzora, tako da nam rezultati sa tim prelazima iz 1 u 2 i njima slični takođe sa ogromnim kvotama, ipak ukazuju da se na tim utakmicama igraju još neke igre osim fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA