≫ 

Svaki minut je dokazivanje da se vidi ko jeste, a ko nije za Zvezdu: Na koga je to ljut Stanković?

Zanimljiva izjava trenera crveno-belih

  • 10

Pobedila je Crvena zvezda sa 4:1 Mladost iz Lučana u 28. kolu Superlige Srbije, ali čini s eda trener crveno-belih dejan Stanković nije baš bio zadovoljan svim viđenim na terenu.

Barem se takav utisak stiče posle izjava koje je dao u kamere TV Arena Sport:

- Ono što je trebalo da se vidi, videlo se. Ima dosta stvari koje treba da se bace sa strane. Svaki minut je dokazivanje, da se pokaže ko jeste, a ko nije za Zvezdu, ali to su neke naše stvari o kojima ćemo pričati unutra, između sebe - rekao je Stanković i dodao:

- Odmor dolazi u fenomenalnom trenutku. Momci su uložili ogroman napor i dobili sve utakmice, nekada i ritam pada, ali ne mogu da idem preko realnih stvari i na 3:0 ili 4:1 da tražim da se ide i pokida do kraja. Treba se zadovoljiti ovim što smo uradili, na lepom smo putu.

S druge strane, trener Lučanaca Darko Rakočević je rekao:

- Mi uopšte nismo bili tako loši, probali smo da ugrozimo Zvezdu iz kontri, ali kad primite onako tri gola za 6-7 minuta... Probali smo da se vratimo, ali njihov kvalitet se pokazao. Pauzu ćemo iskoristiti da se okrenemo mečevima na kojima moramo da uzmemo neke bodove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA