≫ 

Mamić: Srbi nisu izgradili kult reprezentacije, tim im sastavljaju menadžeri i lobiji

Odbegli čelnik Dinama iz Zagreba prokomentrisao fudbalske prilike na Balkanu

  • 32
zdravko mamić Foto: youtube/FACE HD TV

Gostovanje kontroverznog Zdravka Mamića, pravosnažno osuđenog nekadašnjeg prvog čoveka Dinama iz Zagreba, na sarajevskoj "FACE" televiziji u petak uveče privuklo je ogromnu pažnju javnosti u regionu.

Popularni Maminjo se pred kraj intervjua čak i rasplakao uživo u emisiji, a u jednom delu razgovora sa novinarom Senadom Hadžifejzovićem otkrio je probleme srpskog reprezentativnog fudbala.

Domaćin je pitao Mamića o Ivajlu Petevu, Bugarinu i nekadašnjem treneru Dinama, koji je nedavno preuzeo selekciju Bosne i Hercegovine, a Mamić se u analizi dotakao i naše reprezentacije.

- Loše ste ga dočekali i napravili ste ono što stalno Srbi rade. Jer Srbi nisu stvorili kult reprezentacije, imaju možda i bolje igrače nego Hrvati ili imaju sigruno više igrača nego Hrvati, jer ih je duplo više od nas. Ali nisu izgradili kult reprezentacije, tim im sastavljaju lobiji i menadžeri i tako dalje - ocenio je Mamić.

Potom je Zdravko ukazao na još jedan problem fudbala u BiH koji čeka Peteva.

- Već ste ga opteretili sa tim ko je Srbin, ko je Hrvat, a ko je Bosanac. Pustite čoveka da radi, to je prilika da tu našu razjedinjenost u Bosni i Hercegovini gde se stalno delimo i gde nas dele, da nas u stvari reprezentacija intergiše - zaključio je Zdravko Mamić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laMi

    21. mart 2021 | 15:49

    Čovek potpuno upravu!

  • Vlada

    21. mart 2021 | 13:08

    Mamić je doktor za fudbal i menadžment. Sad je žrtva politike. Pravda za Mamića. A svaka mu je na mestu što se tiče procene vezane za naš propali fudbal

  • ANTIROM

    21. mart 2021 | 12:26

    SVE JE COVEK U PRAVU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA