≫ 

Londonsko ludilo: Vest Hem vodio 3:0, pa autogolovima dao Arsenalu bod!

Videli smo dosta toga u Londonu, ali najviše koliko jedan tim može da izgleda sjajno, a onda sebi da naškodi

  • 1
Vest Hem Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Vest Hema i Arsenala, u ludoj utakmici 29. kola Premijer lige, podelili su bodove odigravši 3:3, iako su "čekićari" imali 3:0 nakon samo pola sata igre!

Videli smo dosta toga u Londonu, ali najviše koliko jedan tim može da izgleda sjajno, a onda sebi da naškodi.

Koliko je Vest Hem krenuo silovito, tokliko je Arsenal započeo konfuzno i nespremno. U 15. minutu je Džesi Lingard načeo "tobdžije" - momak koji je došao iz Mančester junajteda je primio loptu na 16 metara, lepo se namestio i iz drugog kontakta i "dropa" pogodio mrežu Lena.

Nije prošlo dva minuta od toga momenta, domaćin je vodio već sa 2:0, ovoga puta zbog neverovatne gluposti koju je napravila kompletna ekipa Mikela Artete.

Faul je postojao na nekih 25 metara, Lingard nije razmišljao, nije čekao da njegovi saigrači napune kazneni prostor kako bi centrirao, već je iskoristio nepažnju protivnika i gurnuo loptu u prostor Bouvenu koji je napravio jedan kratak trk i pogodio bliži ugao nemačkog golmana kojem ovaj gol može da ide na dušu.

Velikih 3:0 je bilo već u 32. minutu kada je Antonio glavom spustio loptu Součeku koji ju je taman toliko zakačio da je skrene u mrežu.

Svi su već pomislili da je gotovo, ali je onda nakon šuta Lakazeta, Souček skrenuo loptu i u svoju mrežu. Kao da ta pomoć nije bila dovoljna, Doson je u 61. minutu na centaršut Čembersa dao prelep gol - ali u svoju mrežu.

Neverovatno, ali Vest Hem je uspeo da postigne tri autogola u nizu, shodno tome da im desilo da matiraju svog golmana i u prošlom kolu.

Kompletan povratak kompleetiran je nakon centaršuta Pepea koji je na drugoj stativi pronašao Lakazeta, te je upravo Francuz glavom doneo konačnih 3:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kaluđerović pogodio za 2:0, Rad završio posao protiv Radnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rpd

    22. mart 2021 | 06:59

    treci gol nije autogol,o cemu pricate..pepe nabacio i lakazet glavom zakucao,kako je to autogol?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA