≫ 

Atletiko preživeo Alaves, Račić i Valensija slavili, Maksimoviću i Hetafeu samo bod protiv Elčea

Može Čolo Simeone da odahne. Za sada

  • 0
FK Atletiko Madrid Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Atletiko Madrida su, pa malo je reći, preživeli Alaves i slavili minimalcem u 28. kolu Primere za prekopotreban kiseonik zbog Reala koji bi im disao za vratom da nisu uzeli tri boda.

Može Čolo Simeone da odahne. Za sada. Njegova ekipa je zadržala +6 u odnosu na drugoplasiranog gradskog rivala, ali ovo slavlje je moglo lako da bude pokvareno.

Atletiko je jedva poveo, a Luis Suarez, koji je bio vidno nervozan zbog izmene u porazu od Čelsija u Ligi šampiona, je pogodio mrežu protivnik u 54. minutu nakon iskorišćene asistencije Kjerana Tripijea.

Možda su "jorgandžije" pomislile da je posao završen, ali su umalo sve prosule u 86. minutu kada su skrivile jedanaesterac preko kojeg je moglo da dođe do poravnanja.

Ipak, Hoselu promašuje kazneni udarac i troši najveću šansu da gosti urade nešto više u Madridu.

Uspeh su napravili i igrači Valensije koji su na svom terenu savladali Granadu sa 2:1.

"Slepi miševi" su golovima Vasa u četvrtom i Blanka u 66. minutu došli do prednosti koja je bila nedostižna za gostujući kolektiv. Granada je tek u 90. minutu preko Soldada uspela da ublaži poraz.

Uroš Račić je odigrao čitav meč za gostujući sastav koji nije zaradio niti jedan žuti karton na susretu.

Sa druge strane, Nemanja Maksimović sa svojim Hetafeom nije bio toliko uspešan, shodno tome da je u predgrađu glavnog grada Španije remizirao sa Elčeom 1:1.

Mila je u 20. minutu gostima doneo prednost, dok je Unal nakon sat vremena igre vratio egal, a ispostaviće se, postavio i konačan rezultat.

Viljareal je na svom terenu bio siguran protiv Kadiza savladavši ih 2:1, a i "žuta podmornica" je imala prednost od 2:0 nakon golova Morena iz penala u petom minutu i Bake u 67. minutu.

Baki je zbog ofsajda poništen jedan pogodak, dok je Aleks u 69. minutu smanjio prednost domaćina, ali ništa više od toga da se skroz zakomplikuje situacija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Katai nadmudrio sve oko sebe, pa pomogao Nikoliću da postigne četvrti pogodak za crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA