≫ 

"Kao da namerno želi da bude oteran": Ispadaju iz Premijer lige, trener im dao 6 slobodnih dana

Čudna odluka trenera Njukasla...

  • 0
FK Everton - FK Njukasl Foto: Tanjug/AP

Njukasl je opasno potonuo na tabeli Premijer lige posle subotnjeg poraza u Brajtonu od 3:0, pa ga od zone ispadanja sada dele samo dva boda.

Tim Stiva Brusa ima samo jednu pobedu u poslednjih osam kola, ali trener Svraka nije previše zabrinut. Valjda je zato igračima dao čak šest slobodnih dana tokom ove pauze.

- Igračima to nije neka prevelika novost, ali su šokirani odlukom vlasnika Majka Ešlija koji nema nameru da smeni trenera. Igrači smatraju da je nenormalno da imaju toliko odmora u vreme kad je ekipa u užasnoj formi te da bi ovaj period trebalo da iskoriste za dodatno uigravanje - piše "Dejli Mejl".

Brus je slobodne dane dao devetorici igrača iz startne postave protiv Brajtona, dok će ostali trenirati individualno.

- Igrači imaju osećaj kao da trener želi samog sebe da smeni, a i njegove odluke na utakmicama idu u tom smeru. Protiv Brajtona je igrao bez klasičnog centarfora, a jedinog kojeg je imao u početnoj postavi, Žoelintona, stavio je na krilo. Preostala dva napadača Endi Kerol i Dvajt Gejl nisu ulazili s klupe, a po završetku utakmice su demonstrativno otrčali u svlačionicu - dodaje ovaj list.

Njukasl se u Premijer ligu vratio 2017. posle jedne sezone u Čempionšipu, ali bolje od desetog mesta u poslednje četiri sezone nije mogao.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA