≫ 

"Znamo koliko ova utakmica znači našima, bićemo najbolji": Kapiten Republike Irske puca od optimizma

Šejmus Kolman kaže da su došli u Beograd po pobedu

  • 1
Šejmus Kolman Foto: MN press

Fudbaleri Republike Irske se od ponedeljka nalaze u Beogradu, a kapiten ove reprezentacije Šejmus Kolman kaže da se raduje startu kvalifikacija i utakmici sa selekcijom Srbije.

Orlovi u sredu od 20.45 časova na Marakani sa novim seketorom Draganom Stojkovićem na klupi dočekuju Irce, a sastav koji će Piksi da izvede nepoznanica je za sve pa i za samog rivala.

- Istraživali smo mnogo. Znam da su promenili trenera, da su igrali u jednoj formaciji, pa to promenili na poslednjem meču. Nikada ne znate kakav će biti novi menadžer, znamo da igraju dobre brze igrače, Tadića i Mitrovića. Imam poverenja u tim, pa ćemo videti - rekao je Kolman na video-konfernciji za medije.

Poslednji susret u Beogradu je odigran 2016. u kvalifikacijama za SP, kada je utakmica završena nerešeno (2:2).

- Imam loša sećanja jer nismo pobedili. Bilo je to lepo mesto, atmosfera je bila sjajna, želimo dobar rezultat i želim pobedu. Moramo da igramo 90 minuta, Francuska jedino može da igra sa rezervom, mi ne. Moramo da stvaramo šanse, mislim da će oni imati loptu, a da ćemo mi biti kompaktni. Možemo da izvučemo nešto u Beogradu - uveren je Šejmus.

Kapiten Evertona je otkrio i šta će reći saigračima pred meč.

- Reći ću momcima da misle na sebe, svi znamo šta treba da uradimo. Da pomislimo šta to znači za sve ljude u Irskoj, ovo je za nas ogroman meč. Svi se radujemo tome, imamo priliku da pomognemo zemlji da izbori Svetsko prvenstvo i mislim da ćemo biti najbolji sutra - zaključio je optimistični Kolman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Nis

    23. mart 2021 | 15:11

    Ce ivucete trt na marakani .... kuci pognute glave idete sigurno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA