Krasić definitivno ne dolazi u Moskvu, nekadašnji reprezentativac neće pomagati Ivici Oliću

Srpski fudbaler demantovao je spekulacije oko toga da će postati pomoćnik u ekipi CSKA

  • 0
Miloš Krasić Foto: MN Press

Definitivno je rešena poslednja dilema vezana za stručni štab moskovskog CSKA. Ivica Olić se vratio u klub, naslediće Viktora Gončarenka i po prvi put u svojoj karijeri će samostalno voditi neku ekipu. Činilo se da će sa njim put glavnog grada Rusije poći Miloš Krasić, ali je njegov agent Dejan Joksimović-Krasić potvrdio da on neće biti deo stručnog štaba.

I sam Krasić je nedavno u razgovoru za Sportski žurnal rekao da do povratka neće doći, iako je nedavno bio u klubu. Rekao je da je to samo bilo posete radi.

- Znam da sada Miloša neće biti u klubu, to je sigurno, videćemo za dalje. CSKA je jedan od vodećih klubova u Rusiji, svaki igrač Armejaca bi sigurno želeo da opet bude tu. Mislim da Miloš nema ništa protiv dolaska, ali ta odluka tek treba da se donese na relaciji Olić, on i klub. Da je Valerij Gazajev tu, on bi bez oklevanja odleteo u Moskvu. Mnogo ga voli, jer je on mnogo učinio za njegovu karijeru – izjavio je u međuvremenu njegov agent, Dejan Joksimović.

Tako ćemo na klupi Armejaca gledati isključivo Ivicu Olića. Bivši hrvatski reprezentativac se vratio u klub u kojem je proveo čak tri godine i za to vreme upisao 116 nastupa uz 44 pogotka. Trenerskim poslom počeo je da se bavi 2017. godine, kao asistent Zlatka Dalića u nacionalnom timu naših komšija. Na klupi Hrvatske bio je i za vreme Mundijala u Rusiji, kada je ovaj tim došao do finala, gde je poražen od Francuske.

Jedan od protivkandidata za mesto na klupi Armejaca bio mu je Vasilij Berezucki, legenda CSKA, sa kojim je delio svlačionicu od 2003. do 2006. godine. Uprava kluba je ipak odlučila da izabere Olića, a nije poznato na koliko godina vernosti se bivši hrvatski reprezentativac obavezao na drugom mandatu u klubu.

Video: Da li konačno sviće srpskoj reprezentaciji: Prvi trening sa selektorom legendom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA