≫ 

Evo gde možete uživo da gledate TV prenos meča Srbija - Irska

Sa novim selektorom naša reprezentacija ulazi u ciklus kvalifikacija

  • 50
Dušan Vlahović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Srbije počinju seriju kvalifikacionih utakmica za plasman na Mundijal 2022. Srbija već u sredu dočekuje Irsku, u subotu u Beograd stiže Portugalija, a narednog utorka sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

Srbija večeras od 20.45 sati na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Republiku Irsku na startu kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Utakmicu možete da pratitet na kanalu Nova S u Tv prenosu, kao i na Telegrafu u tekstualnom prenosu meča.

Kapiten Srbije biće Dušan Tadić, a selektor Stojković istakao je da nije bilo teško odrediti ko će nositi traku oko ruke.

- Toliko je odluka bila teška da noćas nisam mogao da spavam. Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten i tu nije ništa sporno. Svi igrači koju su pozvani, figruativno su svi kapiteni.

- On je samo jedan od predvodnika, a i nosi jedan lep broj na leđima. Dovoljno je kvalitet igrač da je bude i kapiten-  rekao je Stojković.

Video: Piksi: Ne zanima me ime protivnika, samo moj tim

Srbija večeras (20.45) kreće u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, i veoma je važno da padne Republika Irska. Novi selektor Dragan Stojković Piksi danima motiviša igrače da daju maksimum, a kvota na keca je 1,72, dok je kombinazzija 1&3+ 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Republika Irska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jah

    24. mart 2021 | 10:10

    RTS -vase pravo da ne gledate nista!!!!

  • Cure

    24. mart 2021 | 09:02

    Sram vas bre bilo viseee sa tom novom S..

  • Bgd

    24. mart 2021 | 10:23

    Meni nije problem, imam taj kanal ali zaista je bruka i sramota da se utakmice nacionalne selekcije ne prenose na RTS. Mada mislim da RTS sa tim nema nikakve veze, Kokeza je uzeo pare i prodao prava drugoj televiziji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA