Španci preneli senzacionalnu vest: Ronaldo može da napusti Juventus za svega 25.000.000 evra!

Da li će crno-beli iz Torina ipak dopustiti da se tako nešto ostvari

  • 7
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Verovali ili ne, nije šala – Kristijano Ronaldo mogao bi da napusti Juventus za svega 25.000.000 evra ovog leta. Cena je prava sitnica, ako uzmemo kvalitet portugalskog fudbalera i sve što je postigao tokom svoje dugogodišnje karijere.

Španski mediji prenose ovu senzacionalnu informaciju, ali pravo je pitanje da li će Juventus zaista dopustiti da ih Ronaldo napusti za toliko malu količinu novca za današnje prilike u svetu fudbala. Za njih je Portugalac postao preskup na godišnjem nivou, a ako ostane do narednog leta, otići će bez obeštećenja.

Iako je Fabio Paratići istakao da namerava da ostavi Kristijana Ronalda u Juventusu do kraja ugovora, madridski mediji veruju da se to neće desiti. As navodi činjenicu da italijanski prvak jednostavno ne može sebi da dopusti da ostane bez toliko novca u kasi.

Pominjalo se da Ronaldo mogao da ode u Real, ali Madriđani ispred sebe trenutno imaju Kilijana Embapea i Erlinga Halanda, pa ne ostaje ništa drugo no da sačekamo letnji prelazni rok i razrešenje ove transfer sage. I da ne ode u Real, velika većina klubova, pogotovo onih renomiranih, veoma lako bi „iskeširala“ 25.000.000 evra – ali, da li bi potom imali za plate Portugalca?

Video: Georgina vežba iza plota: Izazovna Ronaldova devojka održava formu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    23. mart 2021 | 19:08

    TERZA REAGUJ DOVEDI MAJSTORA DA NAPADNEMO LIGU SAMPIONA

  • W

    23. mart 2021 | 19:56

    Nece ga niko ni za te pare. Nije vise ko sto je bio,a i u godinama je. Niko nije budala da baca pare za njega. Mozda bi mogo da ode u Dinamo Vranje njima je potreban napadac ali za 2500e.🤣🤣🤣

  • Dzimi Flojd

    23. mart 2021 | 22:00

    Vreme je za teatar snova. I da stavi tacku u Junajtedu na sjajnu karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA