Dramatična scena na treningu Atletika: Musa Dembele se srušio na zemlju, morali da reaguju lekari

Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da je fudbaleru naglo pao krvni pritisak, ali je sa njim sve kako treba

  • 0
Musa Dembele

Foto: Youtube / Printscreen

Ovog utorka svedočili smo pomalo zabrinjavajućoj sceni na treningu Atletiko Madrida. Dok su se igrači ovog kluba istezali i pripremali za trening, Musa Dembele se bez ikakvog razloga srušio na zemlju. Igrači su odmah potrčali kako bi mu pružili prvu pomoć, pošto je bilo jasno da sa njim nije sve u redu.

Ubrzo su na teren gde se obavljao trening dotrčali i lekari, koji su mu pomogli da dođe do svesti. Kako piše jedan od novinara La Lige, Endru Miler, on je uspeo da sam napusti teren i zaputi se ka ambulantnim kolima, koja su čekala odmah pored terena.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Gol (@gol_television)

 

On se zadržao u bolnici tokom popodneva, kako bi se utvrdilo šta se tačno desilo sa njegovim zdravstvenim stanjem i prvi nagoveštaji su takvi da mu je naglo pao krvni pritisak, zbog čega je izgubio svest. Da je sa njim sve kako treba, potvrdili su i snimci kako napušta bolnicu i zapućuje se kući.

Od kako je došao iz Liona u Atletiko Madrid, on je četiri puta zaigrao za Jorgandžije. Šansu za sledeći nastup imaće 4. aprila kada tim Čola Simeonea bude zaigrao protiv Sevilje u jednom od derbija La Lige.

Video: Da li konačno sviće srpskoj reprezentaciji: Prvi trening sa selektorom legendom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA