≫ 

Kladionice veruju u Piksijeve Orlove protiv Irske: Ovakve kvote smo svi čekali da vidimo!

Naš tim je favorit prema bukmejkerima

  • 20
Fudbalska reprezentacija Srbije, Dragan Stojković Piksi, Filip Đuričić Foto: MN Press

Fudbaleri Srbije pod vođstvom novog selektora Dragana Stojkovića Piksija počinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo utakmicom protiv Republike Irske od 20.45 na Marakani. Novi ciklus i nova nada da će Orlovi početi da igraju lep fudbal i da će uspeti da domognu Katara 2022.

Piksi je došao pre nekoliko nedelja i počeo da širi zarazni entuzijazam i optimizam, pa je utisak da je atmosfera u taboru Orlova nikad bolja, uprkos dešavanjima i promenama u Savezu, kao i izjavama pojedinih reprezentativaca koji su se odrekli nacionalnog dresa.

Tu energiju Piksija prepoznale su i kladionice, pa je tako Srbija ozbiljan favorit protiv Irske. Mozzart nudi kvotu od 1,72 na Srbiju, kvota na remi je 3,50, dok je dvojka 5,40.

Irska dolazi oslabljena na Marakanu, posebno na poziciji golmana, pa će protiv Orlova braniti golman iz treće lige, što je takođe uticalo i na bukmejkere da Srbiju označe kao favorita.

Piksi je najavio ofanzivnu igru, a Srbija bi trebalo da izađe na teren u sistemu 3-4-3, sa Vlahovićem u samom špicu i Tadićem i Đuričićem koji bi trebalo da mu pružaju podršku u napadu, na osnovu čeka može da se očekuje brza, ofanzivna i poletna Srbija, pa tako ne bi bilo iznenađenje da bude i više golova.

Ukoliko verujete u Srbiju, možete da odigrate i hrabrije opcije iz ponude, pa je tako kvota na kombinaciju 1-1&3+ 4,40 ili neku drugu igru koja vam deluje primamljivo. Pogledajte i sve kvote i ponudu Mozzarta za ovaj meč.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    24. mart 2021 | 13:02

    Dabogda izgubili .Sramota za FSS,za RTs i za drzavu kada nisu u stanju da obezbede da svi ljubitelji fudbala mogu da gledaju utakmicu . U ovom ruznom vremenu kada nista ne radi i kada se ljudi ubiše od brige i dosade mogli su barem jedan fudbalski prenos da obezbede .

  • Zoran

    24. mart 2021 | 11:00

    Sreca pa ce biti na tv kanalu koji mnogi ne mogu da gledaju. A sta ima pa da vide.

  • Šteta

    24. mart 2021 | 10:37

    Veći smo favoriti bili protiv škota, nama nije problem protivnik, nego mi, ako igraju bunker i borbeno a mnogo trče, ne beže od duela,e to nam ne odgovara!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA