≫ 

Portugalci ne razmišljaju previše o Azerbejdžanu i prete: "Srbi, ponovo se srećemo!"

Biće ovo novi duel naše i portugalske selekcije posle samo godinu i po dana pauze

  • 0
Bernardo Silva, Joao Moutinho, Kristijano Ronaldo Foto: Marko Jovanović

Kroz samo tri dana očekuje nas veliki derbi i jedan od odlučujućih susreta za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru sa Portugalom. Iako je reč tek o drugom kolu, jasno je da će nam upravo selekcija sa Pirinejskog poluostrva predstavljati glavnog takmaca za prvo mesto u grupi.

Međutim, treba prvo preskočiti prepreku u vidu Republike Irske večeras na stadionu „Rajko Mitić“, što treba da učine i Portugalci protiv Azerbejdžana na stadionu Juventusa u Torinu. Međutim, njih kao da ne zanima mnogo taj duel i kao da su upisali tri boda, pošto na svom zvaničnom Tviter profilu već najavljuju okršaj sa Srbijom.

- Srbijo, ponovo se srećemo! Pre subotnje utakmice pogledajte golove portugalske reprezentacije sa nekoliko poslednjih okršaja – piše u kratkom obraćanju putem ove društvene mreže.

Srbija i Portugal su se poslednji put susreli pre samo godinu i po dana u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a tim sa Pirinejskog poluostrva izvojevao je pobedu rezultatom 2:4. Golove za našu selekciju su tada postigli Nikola Milenković i Aleksandar Mitrović.

Ove subote nadamo se nešto boljem ishodu, a susret dve reprezentacije zakazan je za 20.45 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Video: Stojković: Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten

Srbija večeras (20.45) kreće u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, i veoma je važno da padne Republika Irska. Novi selektor Dragan Stojković Piksi danima motiviša igrače da daju maksimum, a kvota na keca je 1,72, dok je kombinazzija 1&3+ 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Republika Irska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA