≫ 

Mihajlović hoće momka koji je nedavno dao gol sezone u Premijer ligi, blizu Bolonje je i Arnautović

Stigle potvrde iz kluba da se radi na dovođenju pojačanja

  • 0
FK Bolonja, Parma Foto: Tanjug/AP

Tražio je Siniša Mihajlović nedavno od uprave Bolonje da mu dovedu igrače za napad na evropska takmičenja ili će u suprotnom otići iz kluba!

Izgleda da će mu  se želja ispuniti, jer italijanski mediji donose izjave sportskog direktora Bolonje Valtera Sabatijija koji je priznao da intezivno pregovaraju sa Markom Arnautovićem, te da žele Erika Lamelu iz Totenhema.

Podsetimo, Lamela je nedavno u dresu Totenhema dao jedan od najlepših golova Premijer lige, a nije daleko ni da bude proglašen pogotkom tekuće sezone.

- On je samo jedno od imena o kojima razmišljamo. Da pojasnim, pokušavamo da shvatimo da li postoji mogućnost da ga angažujemo i ništa još nije konkretizovano.

Što se tiče Arnautovića, koji trenutno igra u Kini, Sabatini je rekao:

- To je ime koje nije trebalo da se pojavi u javnosti, ali nažalost jeste. Obavili smo veliki broj telefonskih razgovora. Nesumnjivo želimo da angažujemo dva-tri važna igrača, koji će podići nivo ekipe i svih igrača koji budu oko njih.

Video: Siniša Mihajlović sa suprugom na rođendanu italijanskog milionera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA