≫ 

Ćutologija pred Marakanom: Terza šmugnuo novinarima, Pantelić i Bjeković ni reč da kažu o bilo čemu

Nisu baš bili raspoloženi fudbalski funkcioneri pred meč Srbije i Republike Irske

  • 5

Nema navijača, ali zato uvekj ima mesta na tribinama i u VIP ložama za važne fudbalske "face" kao što su funkcioneri Saveza, i dva naša najveća kluba Zvezde i Partizana.

Za razliku od direktora kluba iz Humske Miloša Vazure koji je uredno pristao da kaže po koju reč prisutnim novinarima, Zvezdan Terzić, Marko Pantelić i Nenad Bjeković glatko su odbili da daju bilo kakvu izjavu za medije.

Tema ima na pretek poslednjih dana, od same utakmice reprezentacije, dolaska Piksija na mesto selektora, odlaska Kokeze sa mesta predsednika FSS, te predstojećih izbora u fudbalskoj organizaciji, ali niko od navedene trojice funkcionera nije bio raspoložen da priča na bilo koju od ovih tema.

Terzić je po izlasku iz "besnog" mercedesa uz njegov karakterističan osmeh šmugnuo pored novinara, dok su Bjeković i Pantelić mrzovoljno odbili da izađu u susret predstavnicima medija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. mart 2021 | 22:05

    Te bi trebalo oterati što dalje iz srpskog fudbala.

  • Manjača

    24. mart 2021 | 23:06

    Nema priče i to je to , cekaju Vucica da prozbori prvo , naredba jasna ........

  • Mirko

    25. mart 2021 | 08:51

    Jugović je realno jedini pravi izbor, za upražnjeno mesto ... Treba vratiti reprezentaciju na pravi kolosek, a ovi pomenuti imaju putera na glavi za razliku od Juge, koji je gospodin u Evropi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA