≫ 

Mitrovićeva magija za istoriju: Dao najlepši gol u reprezentaciji, pa stigao Bobeka na večnoj listi

Mitrogol zablistao po ulasku sa klupe i postao rekorder nacionalnog tima

  • 34
Srbija Republika Irska, kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2022 Foto: Nikola Tomić

Srpski fudbaleri uspeli su da preokrenu rezultat protiv Republike Irske, i to kako - majstorijom u režiji rezerviste Aleksandra Mitrovića. Mitrogol je postigao dva gola u kratkom periodu i ušao u istoriji reprezentacije Srbije, jer je stigao Stjepana Bobeka na listi najboljih strelaca reprezentacije naše zemlje.

Mitroviću je ovo bio 38. gol u nacionalnom timu, koliko ima i Bobek.

Napadač Fulama je nedugo pre prvog gola ušao u igru, kao da je Piksi osetio da je ovaj meč kao stvoren za Mitrovića, i ispostavilo se da je bio u pravu. Naši momci su izveli brzu tropoteznu akciju negde na četrdesetak metara od gola, Mitrović je video da je golman Iraca istrčao, a onda je usledio njegov verovatno najbolji potez u dresu nacionalnog tima - lob sa velike daljine i pogodak za delirijum Orlova i selektora Dragana Stojkovića.

Pogledajte magiju Mitrovića koji se očito uželeo igre i golova.

Nedugo potom Mitrović je pogodio i drugi put, u toj situaciji glavom je nadjačao i nadvisio svog čuvara, i glavom zatresao mrežu Ostrvljana.

Kakav meč za našeg napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    24. mart 2021 | 23:39

    Ajdee pljujtee ga i daljeee..Decko bre kida za repkuu svaku tekmuu mnoge sam resio kao i ovu uz Tadica najbolji igrac nekoliko godina unazad..

  • Cccc

    24. mart 2021 | 22:29

    Ubedljivo nas najbolji napadac...

  • Vredis i vredeces

    24. mart 2021 | 23:21

    A ima i utakmica u kojima nisi tresao...pa dobro,ima i navijaca koji fudbal nisu igrali... Ali da pisu znaju,znaju i da kritikuju....srecom znaju da citaju,ali nesrecom ne razumeju ono sto su procitali,sobzirom na sve to ipak imaju miisljenje...a da im nije toga.. Hvala ti na svemu Mitre...i kad zavrsis sve ovo skinucu opet onu istu kapu koju sam i veceras skinuo...bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA