≫ 

Vlahović otkrio šta je šapnuo Mitroviću posle trećeg gola Srbije

Pored napadača Fjorentine, svoje viđenje meča protiv Irske dao je i defanzivac Stefan Mitrović

  • 6
Srbija Republika Irska, kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2022 Foto: Nikola Tomić

Jeste Aleksandar Mitrović heroj pobede Srbije nad Republikom Irskom, ali pitanje je kako bi se situacija u drugom poluvremenu odvijala da Dušan Vlahović u 40. minutu nije izjednačio rezultat.

Napadač Fjorentine je iskoristio pas glavom Dušana Tadića i u trenutku kada Orlovi nisu imali igru pogodio za miran odlazak na odmor.

- Veoma bitna pobeda za nas. Sigurno je da su mi i stariji igrači olakšali da se što bolje adaptiram u reprezentaciji. Srećan sam zbog gola, ali najbitnije je da smo pobedili. Nadam se da ćemo ovako i protiv Portugalije - rekao je Vlahović, te je zatim otkrio šta je rekao Mitrpoviću psole 3:1:

- Kada je dao svoj drugi gol, pitao sam ga da li je prestigao Bobeka. Rekao mi je da mu fali još jedan, a ja sam mu poručio da idemo da ga damo do kraja. Drago mi je zbog njega, svi dobro znamo šta Mitrović daje za reprezentaciju.

SVoje viđenje meča dao je i Stefan Mitrović, koji iza sebe ima dobru partiju, ali i taj kiks kod drugog gola Iraca u 86. minutu:

- Vrlo bitna pobeda. Dugo nismo uspevali da kvalifikacije počnemo pobedom. Jako bitno za samopouzdanje. Protiv Ostrvljana je uvek teško igrati, pokazali smo da verujemo u nas posle šokantnog gola.

- Posle smo kontrolisali utakmicu. Novi selektor, nova ekipa, prvi put smo igrali u ovakvom sastavu. Mister želi da budemo dominantni na terenu i nadam se da ćemo to sprovesti u delo. Pred kraj smo primili taj nesrećan gol, ali smo pokazali da smo prava ekipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    24. mart 2021 | 23:19

    Ovako zdrava atmosfera je hvalila,samo tako nastavite.

  • Kursumlija

    24. mart 2021 | 23:37

    A i on je MISTER?🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Чича

    25. mart 2021 | 08:54

    Тако брате, да гинете један за другога. Е то је онда тим, то је онда репрезентација!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA