Tragedija: Igrač Lacija poginuo u saobraćajnoj nesreći, bio je velika nada italijanskog fudbala

Guerini je imao samo 19 godina...

  • 0
FK Lacio - FK Roma Foto: AP/Tanjug

Velika tragedija dogodila se u sredu veče na ulicama Rima, kada je život u saobraćajnoj nesreći izgubio fudbaler Lacija Danijel Guerini (19)!

Guerini je bio član mladog tima "nebeskoplavih" i važio je za jednog od najvećih talenata u Italiju za čiju omladinsku reprezentaciju je nastupao.

Živo je izgubio nakon što se automobil marke "smart", u kom se Guerini nalazio sa još dve osobe, sudario sa Mercedesom A klase kojim je upravljao 68-godišnji muškarac, a mediji u Italiji pišu da je uzrok sudara neprilagođena brzina.

Guerini je dete Lacija koje je 2016. godine otišlo u Torino. Zatim je igrao i za SPAL, da bis e pre dva meseca vratio u redove Rimljana s kojima je potpisao trogodišnji ugovor.

I Lacio i Torino su se oglasili na društvenim mrežama i iskazali su veliku tugu zbog ove nesreće, a vredi pomenuti da su preostale dve osobe iz Guerinijevog vozila prevezene u bolnicu i nalaze se u stabilnom stanju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daniel Guerini (@gueroooo10)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA