≫ 

Fulamov tviter nalog se "usijao" zbog Mitrovića: "Naš Mitro ispisao istoriju u reprezentaciji"

Kotadžersi su pompezno ispratili vrhunsku partiju svog igrača

  • 12
Srbija Republika Irska, kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2022 Foto: Nikola Tomić

Zvaničar tviter nalog engleskog Fulama u sredu uveče vanredno je obaveštavao svoje pratioce o velikoj partiji Aleksandra Mitrovića u dresu reprezentacije Srbije. Fudbaler koji kod trenera Skota Parkera već duže vreme ima ulogu rezerviste, bio je prva zvezda meča na Marakani sa dva gola u sedam minuta, od kojih je onaj prvi pravo malo remek delo.

Osim toga, Mitrović je i ušao u istoriju reprezentacije Srbije tako što se golgeterski izjednačio sa Stjepanom Bobekom, što takođe nije promaklo administratorima tviter naloga engleskog kluba.

I pre konačnog tvita, Fulam je ispratio oba gola svog napadača - u jednom "tvitu" je pisalo "naš Mitro - dva gola za sedam minuta".

Naravno, prvi "tvit" bio je Mitrovićev lob koji je Fulam odmah podelio sa pratiocima uz komentar "Mitro’s on fire".

Video: Stojković: Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Коста

    25. mart 2021 | 08:11

    Браво за Митра , браво за Орлове , браво за Пиксија ! Победите и Португал и повратите навијачима веру и љубав у фудбал ! Сви кокезијанци заувек да оду са свих функција ! Нови председник и нови некорумпирани људи са провереним биографијама на свим нивоима у ФСС !

  • Ciganin 1976

    25. mart 2021 | 08:47

    Koliko "vas" je pokazuje koliko ga postujete u klubu koji SAM DRZAO JE SVE OVE SEZONE a neki skraceni kompleksas Parker pokusava na,njemu da izgradi svoj trenerski ego !!! Decko je grobar, ne volim nijednog ali skidam mu kapu kao rodjenom golgeteru ! Mitre, svaka ti cast, JEDINI si iz ove generacije koji VISE DAJE ZA REPREZENTACIJU NEGO ZA KLUB I LOVU I MENI BI UVEK IGRAO !!! Piksi je uvek bio covek sa harizmom i autoritetom i ridjeni pobednik je !!! Srecno BRACO SRBI sa egipcanima iz Portugala, verujemo u vas posle duze vremena !!! 🔴🔵⚪💪⚽🏆🔴🔵⚪

  • Mihailo

    25. mart 2021 | 08:29

    Nije ispisao, pise i pisace jos, bravo momci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA