Ronaldo puni naslovne strane, ali ne zbog Srbije: Pominje se da bi mogao da se vrati u Real Madrid!

Izgleda da je Portugalcu meč protiv naše selekcije u potpuno drugom planu

  • 0
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Zaigraće Kristijano Ronaldo u Beogradu kroz dva dana, ali za njega je utakmica protiv Srbije potpuno u drugom planu. To se donekle moglo nagovestiti zbog lošeg učinka na meču sa Azerbejdžanom, ali je interesantno da se naslovne stranice tamošnjih medija sada uglavnom pune spekulacijama o tome gde će Portugalac nastaviti karijeru, umesto o samom susretu sa našim nacionalnim timom.

Kako stvari stoje, on bi voleo da se vrati u Real Madrid. Ipak, ništa nije u njegovim rukama, pa će morati da se uzda u to da će Žoze Mendeš uspeti da ubedi Pereza i vrati ga u špansku prestonicu.

Naravno, Real će sigurno „škrtariti“ na novcu, što smo već videli u slučaju Serhija Ramosa. Neće moći da dobije 30.000.000 evra kao što je bio slučaj u Juventusu, gde ima još godinu dana ugovora, a spominje se da bi među Kraljevićima zarađivao preko 20.000.000 evra, što je suma koju je odbio pre tri godine kada je otišao u Seriju A.

Pored toga, Juventus će sigurno tražiti određenu sumu novca, kako bi ga pustio i tako povratio deo novca uz ono što će biti sačuvano time što neće nastupati za klub naredne sezone. Međutim, još juče smo čuli kako Nedved tvrdi da će Ronaldo ostati, a u medijima se pominje da bi novac ponuđen od strane Reala bio dovoljan da prevagne da se odluka promeni.

I PSŽ je ranije figurirao kao jedna od ozbiljnijih opcija, ali je Poketino sam naglasio da bi voleo da vidi nekog mlađeg, poput Erlinga Halanda, pa to otvara priliku Juventusu da umesto Ronalda dovede Maura Ikardija.

Na kraju krajeva, Ronaldo je taj koji će doneti konačnu odluku. Ako odluči da napusti klub, neće ga zaustaviti apsolutno niko. Sa Realom bi pokušao da uzme još jednu Ligu šampiona i da se bori za „Zlatnu loptu“, ukupno šestu u svojoj karijeri.

Video: Milenković: Imali smo veliku želju da otvorimo kvalifikacije pobedom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA